POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
12 uyuşturucu çetesi çökertildi: 282 yakalama
12 uyuşturucu çetesi çökertildi: 282 yakalama
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı değişti!
Devlet Denetleme Kurulu Başkanı değişti!
Benzin ve motorine indirim geldi!
Benzin ve motorine indirim geldi!
Konser salonunda facia: Yaralılar var!
Konser salonunda facia: Yaralılar var!
13 Mayıs 2024 Pazartesi - 09:41

İzmir'de 'normallaşme' rüzgarı: Tugay, Aslanoğlu ve Saygılı'dan iş birliği mesajları!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı makamında ziyaret etti. Basına kapalı gerçekleşen toplantının ardından Başkan Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı ve CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu basına açıklamalarda bulundu.

İzmir de  normallaşme  rüzgarı: Tugay, Aslanoğlu ve Saygılı dan iş birliği mesajları!

Halil İbrahim GÜLER/GERÇEKİZMİR - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı makamında ziyaret etti. 

İYİ Parti İl Başkanı Doğan'dan Tugay'a: Her zaman yanınızdayız!

Tugay'dan MHP ziyareti: Olumlu hava olumlu sonuçlar getirecek!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in başlattığı ve siyasette normalleşme adımları olarak anılan süreç İzmir'de de hayata geçti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ve CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu siyasi parti ziyaret turuna çıktı. 

Tugay ve Aslanoğlu'nun ilk durağı AK Parti oldu. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı’yı ziyaret eden Başkan Tugay’a CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu da eşlik etti. Ziyarette AK Parti Grup Başkanvekili Hakan Yıldız ve AK Partili yöneticiler de yer aldı.

SAYGILI: HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA GÖVDEMİZİ KOYACAĞIZ!

Ziyaretin ardından kameraların karşısına geçen Saygılı, Tugay ve Aslanoğlu görüşmeye dair konuştu.

AK Parti İl Başkanı Saygılı, “Hepinize hayırlı haftalar diliyorum. Öncelikle bugün Adalet ve Kalkınma Partimizin İzmir İl Başkanlığı'na yeni seçilen büyükşehir belediye başkanımız Cemil Tugay Beyefendi ve Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Şenol Aslanoğlu beyefendinin ziyaretlerinden dolayı da kendilerine teşekkür ediyorum. Onur duyduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendileriyle yapmış olduğumuz çok samimi ve içten bir görüşme oldu. Bu görüşmemiz temel esas ve usulleri şehrimizin kalkınması, şehrimizdeki problemlerin daha da ifade edilip, net ifade edilip nasıl çözümler getirilebileceği konusunda karşılıklı işbirliğimizin geliştirilmesi esasıydı. Bu çerçevede iyi niyetle yaklaşılan her konuda AK Parti olarak her zaman yanlarında olacağımızı ifade ettik. Ve onlar da kendilerine de sağ olsunlar en güzel şekilde bu çerçevede beraber çalışma noktasında şehrimize fayda getirme noktasında gerek bakanlıklardan gerek vekillerimizle beraber gerek genel başkan yardımcımız Hamza Dağ beyefendiyle beraber her türlü çalışmaya elimizi değil gövdemizi koyacağımızı ifade etmiş olduk. Biz tekrar teşekkür ediyoruz. Her iki başkanımıza da başarılar diliyorum. Şehrimize fayda getireceğine inandığım. Cemil Tugay beyefendiye de sözü vermek istiyorum” dedi.

ASLANOĞLU: BİRLİKTE TARTIŞACAĞIZ!

CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu ise, “Bugüne kadar olduğu gibi İzmir'de iletişimi üst seviyede tutarak İzmirliler için birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar gördüğünüz gibi tüm Türkiye'ye aslında hem siyasi nezaketi hem iletişimi İzmir'den yaymaya çalıştık. İzmirliler tüm Türkiye'nin en bu işi başarabilir halkı. O yüzden İzmirliler olarak Cumhuriyet Halk Partisi, Adalet Kalkınma Partisi ve diğer partiler ayrımı gözetmeden büyükşehir belediye başkanımız İzmir'deki tüm partililerin büyükşehir belediye başkanıdır. Ve kime oy verirse versin herkese eşitsiz hizmet verecektir. Kentin problemlerini birlikte tartışacağız. Birlikte değerlendireceğiz. Birlikte çözmeye çalışacağız. Bizler de il başkanları olarak bu sürece elimizden gelen katkıyı koymaya çalışacağız" diye konuştu. 

TUGAY: ZİYARETİN İKİ NEDENİ VARDI!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Evet değerli arkadaşlarım bugün saygıdeğer AK Parti İl Başkanımız Bilal Saygılı ve onunla beraber yönetim kurulu üyelerine il başkanımızla beraber ziyaret etmek istedik. İki tane neden vardı bunun için; Birisi geçirdiğimiz son yerel seçimde herkesin özellikle AK Parti'nin etik sınırları içerisinde yaptığı siyasi tavır yani göstermiş olduğu siyasi tavır bizim açımızdan teşekkürü hak eden bir durumdur. O nedenle teşekkür etmek istedim ki biz de bu konuda özen gösterdik. Diğer bir neden de şehrimizin bekleyen çözülmesi çokça sorunu var. Bunlar sadece seçimi kazanmış olan belediye başkanının kendi yakın çalıştığı insanlarla değil şehrin tüm ilgili kişi ve kurumlarıyla beraber, onların katılımıyla beraber çözülmesi gereken sorunlar. Pek çoğunda da uzlaşı gerekiyor. Diğer taraftan sizlerin de dediği gibi şu anda merkezi hükümetimizi yöneten bir irade var. AK Parti ve Cumhuriyet Halk Parti iradesi onların da mutlaka bu sürecin içerisinde olması gerekiyor Bizler herkesin katılımıyla ama galiba en önemlisi şehrimizde insanların yüz binlerce insanın siyasi iradelerini temsil eden siyasi partilerimizin il yönetimlerinin de mutlaka katılımıyla bu süreci en sağlıklı götürmeliyiz. Bundan sonrası inşallah o günleri beraber yaşayacağız. Zaman zaman görüştüğümüz birbirimize düşüncelerimizi, fikirlerimizi aktardığımız zaman da birbirimizden yardım istediğimiz ama nihayetinde İzmirimizin sorunlarını katkımız olma ihtiyacı durumunda da Türkiyemizin sorunlarını beraber çözmek için çalıştığımız bir dönem olacak. Birbirini incitmeyen birbirinin birikiminden yararlanan insanlar olacağız diye inanıyorum. Bugün bu ziyaret inşallah bunun başlangıcı olacak" dedi. 

TUGAY'IN PROGRAMI

Tugay AK Parti'nin ardından İYİ Parti, MHP ve DEM Parti'yi ziyaret etti.

 
Dolar/TL haftaya nasıl başladı?
 
Zeki Demirkubuz İzmir'e geliyor: Hayat filmi gösterimi ve ünlü yönetmenle söyleşi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kara düzen 13 Mayıs 2024 Pazartesi 11:45

Cemil beyin siyasi hayatını bitirecekler. 30 yıllık pisligin kurbanı olacak. Düzen kuruldu ve Cemil bey kurban seçildi. Eeeeee anlatırım herşeyi dersen seni o koltuklarda boğarlar Cemil bey. Korkma sönmez bu hırsızların ateşi. Yurduma bir hırsız fazlamı gelir

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir ve Büyükşehir'de görünen o ki...
CHP İzmir ve Büyükşehir'de görünen o ki...
CHP İzmir’de çifte mesai: ‘Parti içi yarış’ ve ‘danışma'
CHP’de yerel seçimlerin ardından parti içi yarış kadın kollarıyla başlıyor. ...
Miçotakis, Türkiye'ye geliyor: Hangi konular masada?
Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis, iadei ziyaret için bugün Ankara'ya ...
 
Ve 'Kafe Siyaset' Yenigün TV'de yola çıkıyor
Gazeteci Sercan Avcı, Kafe Siyaset programında kent siyasetinin önde gelen ...
Dikkat çeken mesai: Aslanoğlu ve Tugay tura çıkıyor
CHP İl Başkanı Aslanoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay, haftanın ...
Anlamlı günde İzmir'de 'Özel' ziyaret!
CHP Lideri Özel, Anneler Günü nedeniyle Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın ...
 
Özgür Özel İzmir’e geliyor
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Zübeyde Hanım'ın mezarını ziyaret için bugün İzmir’e gelecek.
AK Partili Saygılı’dan şehit annelerine vefa
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, anneler günü dolayısıyla şehit ...
CHP’den belediyelere ‘israfla mücadele’ genelgesi!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nden belediyelere gönderilen “kayırmacılık, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri