Ödemiş ve çevresine hitap edecek olan 250 yataklı Devlet Hastanesi'nde, çalışmalar hızla devam ediyor. İlçe Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem ve Hastane Başhekimi Ömer Koçak, çalışmaları yerinde inceledi.
Son hazırlıkları yapılan hastanede, son teknolojik cihazlar bulunuyor. Modern devlet hastanesinde 8 ameliyathane, 73 poliklinik, 29 yoğun bakım yatağı ve helikopter pisti yer alıyor. Başkan Badem, "Hastanemiz büyük ölçüde tamamlandı. Çevre düzenlemesini de belediyemizin desteği yaptık. Önümüzdeki günlerde açılması planlanan hastanemizdeki doktor ve sağlık personeli konusundaki ihtiyaçlarımızı bakanlıkta yapacağım görüşmelerde ileteceğim" dedi.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri