Urla'da yaşayan evli ve 2 çocuk babası Deryan Kırmızıbel'i geçen 20 Nisan'da telefonla arayan yakınları, ulaşamayınca polise haber verdi. Arama çalışmalarını bir yandan da kendileri sürdüren yakınları, Kırmızıbel'i, Urla'daki Çakallar Mevkii'nde yerde hareketsiz yatarken buldu. Olay yerine gelen ekipler, Deryan Kırmızıbel'in dövülüp, başından tabancayla vurularak öldürüldüğünü tespit etti.
Urla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, bir süre önce, 10 kişi gözaltına alındı. İşlemleri tamamlanan şüphelilerden adliyeye sevk edilen G.P., E.C., O.D., C.Ö. ve S.Ö. tutuklandı. Gözaltındaki diğer 5 şüpheli de işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Son gruptaki şüphelilerden F.P ve C.G.Y, cinayete yardım ve yataklık ettikleri gerekçesiyle tutuklandı. B.T, T.B.K. ve E.A ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Soruşturma kapsamında tutuklananların sayısı 7'ye yükseldi. (DHA)
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri