POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Naci Görür’den ‘endişe verici’ değerlendirmesi
Naci Görür’den ‘endişe verici’ değerlendirmesi
Şişli'de İmamoğlu tepkisi: CHP'den 'durma' eylemi
Şişli'de İmamoğlu tepkisi: CHP'den 'durma' eylemi
Ukrayna İstanbul'daki görüşmeye katılacak
Ukrayna İstanbul'daki görüşmeye katılacak
CHP'nin TBMM Başkan Adayı belli oldu
CHP'nin TBMM Başkan Adayı belli oldu
30 Mayıs 2025 Cuma - 18:16

İzmir'deki silahlı komşu kavgası!

İzmir'in Çiğli ilçesinde komşu iki grup arasında çıkan silahlı kavgaya ilişkin gözaltına alınan 4 şüpheli, tutuklandı. 4 kişinin yaralandığı kavga, güvenlik kamerasına yansıdı.

İzmir deki silahlı komşu kavgası!

Olay, 27 Mayıs'ta İnönü Mahallesi 9501 Sokak'ta meydana geldi. İki grup arasında çıkan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Sesleri duyan çevredekilerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı ilk kontrollerde aynı aileden olduğu öğrenilen A.H.Ü. (72), Ü.Ü. (44) ve A.Ü.'nün (41) tabancayla vurularak, C.A.Ü. (14) ise darp sonucu yaralandığı belirlendi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan A.H.Ü. ve Ü.Ü. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Diğer 2 yaralının tedavilerini sürdüğü bildirildi. Kavganın çocuklar arasında başlayıp, ebeveynlerinin de karışmasıyla büyüdüğü belirlendi.

KAVGA ÇOCUKLAR ARASINDA BAŞLAYIP, BÜYÜMÜŞ

Kavganın çocuklar arasında başlayıp, ebeveynlerinin de dahi olmasıyla büyüdüğü belirlendi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, Suç Analiz Büro Amirliği, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Çiğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince olaya karışan şüphelilerin Bülent Şimşek (48), Varlık Güler (43), Tekin Güler (48) ve Yılmaz Şimşek (42) olduğu tespit edildi. Şüpheliler, düzenlenen operasyonla yakalandı. Ayrıca olayda kullanılan ruhsatsız tabanca ele geçirilirken, kavga bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdığı ortaya çıktı. Öte yandan polisteki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı. (DHA)

 
Özel’den Türk-İş’e asgari ücret ziyareti
 
Fenerbahçe'de Edin Dzeko sonrası bir ayrılık daha
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bolu'daki yangın faciasının iddianamesi kabul edildi!
Bolu'da 36'sı çocuk 76 kişinin yaşamını yitirdiği Kartalkaya faciasında ...
Saraçhane eylemleri: 14 genç için tahliye kararı
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasıyla başlayan ve tutuklanmasıyla ...
MHP İzmir'den grev tepkisi: Partizan kadrolaşmanın ağır faturası!
MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin belediye çalışanı 23 bin işçinin greve ...
 
Sendika genel merkezinden 'TİS' açıklaması: Tablo paylaşıldı!
İzmir’de, Büyükşehir Belediyesi ile Genel-İş Sendikası arasında yaşanan ...
Sarıgül'den Macron'a 'tokat' göndermeli tulum peyniri!
CHP'li Mustafa Sarıgül, Erzincan'ın yöresel lezzeti tulum peynirinin ününe ...
Bakan Fidan'dan 'liderler zirvesi' önerisi
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Rusya-Ukrayna müzakerelerinde bundan sonraki ...
 
İzmir'de eşini öldüren kadın için karar!
İzmir'in Konak ilçesinde Ömer Kakız'ın (44) tabanca ile öldürülmesine ...
İzmir'de sahte alkol operasyonu: 3 tutuklama!
İzmir'de polis ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda toplam 4,3 ton ...
Duygu davasında şok karar: Sanıklar beraat etti
2022'de İzmir Bornova'da şüpheli şekilde yaşamını yitiren Duygu Bölükbaşı’nın ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'nin İzmir mitinginin anatomisi
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri