POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Fenerbahçe, Milan Skriniar ile anlaştı: Gözler PSG'de!
Fenerbahçe, Milan Skriniar ile anlaştı: Gözler PSG'de!
Özgür Özel'den komisyon yanıtı!
Özgür Özel'den komisyon yanıtı!
Nijerya'da yolcu teknesi battı: 25 ölü
Nijerya'da yolcu teknesi battı: 25 ölü
Orman yangınları: 33 ilde 21 kişi tutuklandı
Orman yangınları: 33 ilde 21 kişi tutuklandı
9 Haziran 2025 Pazartesi - 09:04

İzmir'deki zincirleme felakette acı detaylar!

İzmir'in Menderes ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazasında 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

İzmir deki zincirleme felakette acı detaylar!

Özkan Nazlı (45) idaresindeki 35 CLF 493 plakalı otomobil, Menderes-Seferihisar kara yolu Keler mevkisinde karşı yönden gelen Sultan Baran'ın (22) kullandığı 35 ZY 756 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle savrulan 35 CLF 493 plakalı otomobil, seyir halinde olan S.U. (21) idaresindeki 45 ARV 589 plakalı otomobile çarptı.

İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada araçlarda sıkışan kişiler, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle çıkarıldı.

Kazada sürücü Özkan ve eşi Suna Nazlı (45) ile diğer otomobilde bulunan sürücü Sultan ile ablaları Emine (26) ve Fatma Baran (24) hayatını kaybetti.

Yaralanan E.D.D. (20) ve Z.N. (20), ambulanslarla Menderes Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Savcının kaza yerindeki incelemesinin ardından cenazeler, aynı hastanenin morguna götürüldü.

Kazadan yara almadan kurtulan otomobil sürücüsü S.U'nun jandarmadaki işlemleri sürüyor.

KAZADA ÖLEN ÇİFT, BAYRAM ZİYARETİNDEN DÖNÜYORMUŞ

İzmir'in Menderes ilçesinde 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada yaşamını yitiren 5 kişiden Özkan Nazlı ile eşi Suna Nazlı'nın cenazeleri, Bornova'daki Hüseyin İsabey Camisi'ne getirildi. Öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrası çiftin cenazeleri, Kemalpaşa'daki Yeni Ansızca Mezarlığı'na götürülüp, toprağa verildi. Çiftin, Bornova ilçesindeki akrabalarına yaptığı bayram ziyaretinin ardından Menderes'teki evlerine dönerken kazanın meydana geldiği belirtildi. Galericilik yapan ve aynı zamanda tarım ürünleri alım satım işiyle ilgilendikleri öğrenilen Nazlı çiftinin aynı kazada yaralanan kızları Zeynep Nazlı (20) ise hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kazadaki diğer yaralı Eda Doğa Doyuran'ın (20) ise hayati tehlikesinin bulunduğu ve hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. Zeynep ile Eda'nın çocukluk arkadaşı olduğu öğrendi.

3 KARDEŞ İŞ ÇIKIŞI EVE DÖNÜYORMUŞ

Kazada ölen Sultan Baran, ablaları Emine Baran ve Fatma Baran'ın cenazeleri ise memleketleri Mardin'e gönderildi. Üç kardeşin Mardin'in Artuklu ilçesi Dara köyünde toprağa verileceği bildirildi. Kazanın, kısa süre önce askerden geldiği öğrenilen Sultan Baran'ın 2 ablasıyla birlikte çalıştığı, Menderes'teki bir midye işletmesinden Konak ilçesindeki evlerine dönerken kazanın yaşandığı belirtildi. (AA,DHA)

 
Belediyenin çöp tesisinde korkutan yangın!
 
Bornova'ya onlar 'BAK'acak!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
İzmirli 10 Haziran 2025 Salı 10:01

Kürtler İzmir''i ele geçirmiş

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Belediyenin çöp tesisinde korkutan yangın!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, Yamanlar Dağı'nın eteğindeki çöplük alanında ...
9 Haziran Pazartesi günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
İZSU, 9 Haziran Pazartesi günü İzmir'de planlı su kesintisi yaşanacak ilçeleri ve saatleri açıkladı.
İzmir'e kavurucu sıcaklar geliyor!
İzmir'de yeni haftada hava sıcaklıkları 37 dereceye kadar çıkacak. Bu ...
 
Türkiye'nin göz kulağı Manisa'da: Kritik süreç devam ediyor!
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in evinde geçirdiği elektrik ...
Tatilden dönüş çilesi başladı!
İzmir'de Kurban Bayramı dönüşü otoyolda trafik yoğunluğu oluştu.
Özgür Özel ve Dilek İmamoğlu'ndan hastane önünde açıklamalar
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek'in sağlık durumuna ilişkin ...
 
İzmir sallandı!
AFAD, İzmir Karaburun açıklarında 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.
Yangın paniği: Ev ve iş yerlerine sıçradı!
İzmir'de atıl haldeki basma fabrikasının bahçesi ile yakınındaki bir TIR ...
İzmir'in Mike Tyson'ı: Burnunu kopardı!
İzmir'in Çeşme ilçesinde kavga ettiği gencin burnunu ısırarak kopardığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Gündem kongre takvimi: 9 isim, 9 soru, 9 yanıt!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri