POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Hangi siyasi partinin kaç üyesi var?
Hangi siyasi partinin kaç üyesi var?
Fenerbahçe'de flaş Szymanski gelişmesi!
Fenerbahçe'de flaş Szymanski gelişmesi!
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yükseltildi
Temassız kartlarda şifresiz işlem limiti yükseltildi
Özgür Özel'den erken seçim çağrısı: Neden beklensin?
Özgür Özel'den erken seçim çağrısı: Neden beklensin?
2 Ocak 2026 Cuma - 08:53

İzmir'e 'sarı' uyarı!

Meteoroloji, yarın sabah saatlerinden itibaren İzmir, Aydın ve Balıkesir’in kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı uyarısında bulunarak, sel ve ulaşımda aksamalara karşı tedbir çağrısı yaptı. Ege Denizi için ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği belirtilip, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.

İzmir e  sarı  uyarı!

GERÇEKİZMİR - Yurdun büyük bir bölümünde yoğun kar yağışı ve soğuk hava etkisi sürdürüyor. İzmir’de ise yeni yılın ilk gününde Çeşme, Karaburun ve Urla’da beyaz örtü görüldü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre İzmir’de önümüzdeki günlerde aralıksız yağışın etkili olması beklenirken, hava sıcaklıkları ise artacak.

Buna göre cuma günü (bugün) İzmir puslu ve 9 derece olacak. Gece sıcaklığı ise sıfır derece.

Yeni yılın ilk hafta sonu İzmir’de yağmurlu olacak ancak sıcaklıklar artacak. Cumartesi sağanak yağışlı, 11 derece olacak.

Pazar günü ise sağanak yağışlı, 17 derece olacak. Yağışların yeni haftada da sürmesi beklenirken, gece sıcaklıkları da çift haneli rakamlara yükselecek.

İZMİR'E SARI UYARI

Öte yandan, Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İzmir, Aydın ve Balıkesir için kuvvetli sağanak uyarısında bulundu.

Genel Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de beklenen sağanağın, İzmir çevreleri ile Aydın ve Balıkesir'in kıyı kesimlerinde kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağışlarla sel, su baskını ve ulaşımda aksamalar gibi yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekiyor.

Ege Denizi için ise yarın sabah saatlerinden itibaren kuvvetli fırtına beklendiği belirtilip, ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.

Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi, Ege Denizi için fırtına uyarısı yaptı. Fırtınan, yarın ilk saatlerden itibaren Kuzey Ege'dE batı ve güneybatıdan 7 ila 9 kuvvetinde (75-90 km/saat) kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, pazar günü gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği kaydedildi.

Güney Ege'de ise rüzgarın yarın sabah saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, pazar gün sabah saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda yaşanabilecek aksamalara karşı uyarı yapıldı.(DHA)

 
İzmir sularında göçmen dramı!
 
İzmir’de dayanışma yılı: 2025'te neler yapıldı?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir sularında göçmen dramı!
İzmir'in Seferihisar ve Çeşme ilçeleri açıklarında 74 düzensiz göçmen yakalandı.
Bakanlıktan İzmir'de koruma kalkanı!
Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını ...
Kafede yangın paniği: 2 kişi hastanelik!
İzmir’in Konak ilçesinde bulunan 2 katlı kafenin çatı katında çıkan yangın ...
 
Belediyenin restoranında kavga cinayetle bitti!
İzmir'in Buca ilçesinde tabancayla vurulan kişi hayatını kaybetti.
Kuzen kavgasında kan aktı: Av tüfeğiyle vurdu!
Aydın'da kuzen cinayeti meydana geldi. 28 yaşındaki T.Y., bilinmeyen nedenle ...
Vicdansızlar: İki aylık bebek açlıktan öldü!
İstanbul'un Fatih ilçesinde, yaşamını yitiren iki aylık bebeğin beslenmediği ...
 
Van'da meydana gelen çığ faciasından acı haber!
Van'ın Çatak ilçesinde düşen çığın altında kalan 61 yaşındaki Gülnaz Bitik, ...
Yeni yılın ilk gününde İzmir'de sessizlik
2026 yılının ilk gününde sabah saatlerinde cadde ve sokaklar sessiz kaldı.
2026 yılı resmi ve dini tatil takvimi netleşti
2026 yılına ait resmi ve dini tatil takvimi belli oldu. Bu yıl dini bayramların ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Bir açılış... Fazla detay!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri