İzmir temsilcisi Altınordu, Türkiye'nin 81 ilinde futbol okulu açmak için düğmeye bastı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Türkiye'de 51 ilde 200 futbol okulu ile yaklaşık 21 bin çocuğumuza spor yaptıran Altınordu Futbol Okulları olarak; futbol okulumuzun bulunmadığı 30 ilde daha futbol okulları açmak için çalışmalara başladık. Altınordu FK Başkanımız Seyit Mehmet Özkan'ın önderliğinde bu toprakların çocuklarına spor yaptırmak için yoluna devam eden Türkiye'nin Altınordu'su haritayı tamamlamak istiyor" denildi.
Kırmızı-lacivertli kulübün yazılı açıklamasında şu ifadelere de yer verildi:
"Her ilimizde en azından 1 tane Altınordu bayrağının dalgalanmasından memnunluk duyacağız. Altınordu Futbol Okulları'nın bulunmadığı 30 şehirde çocukları seven, en az 3 yıl amatör veya profesyonel futbol oynamış BESYO mezunu yol arkadaşlarımızla birlikte çalışmak arzusundayız. Başlangıç hediyesi olarak çocuklar için 50 adet forma-şort-tozluk ve 20 adet futbol topu vereceğiz. Altınordu bir futbol kulübü değil, bir sivil toplum kuruluşudur. Bu işi kesinlikle para için yapmamaktadır."
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |