POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
CHP'nin ilçe başkanlığına taşlı saldırı!
CHP'nin ilçe başkanlığına taşlı saldırı!
Domenico Tedesco ve Devin Özek ile yollar ayrıldı!
Domenico Tedesco ve Devin Özek ile yollar ayrıldı!
Ayaş Kaymakamı Eligül'e soruşturma!
Ayaş Kaymakamı Eligül'e soruşturma!
İsmail Kartal'dan Fenerbahçe açıklaması
İsmail Kartal'dan Fenerbahçe açıklaması
17 Nisan 2026 Cuma - 22:13

İzmir’de Maraşder güven tazeledi: Safa Narlı yeniden Başkan

İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirilen genel kurulunda, mevcut başkan Safa Narlı, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi.

İzmir’de Maraşder güven tazeledi: Safa Narlı yeniden Başkan

İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm Dayanışma Derneği’nin gerçekleştirilen genel kurulunda, mevcut başkan Safa Narlı, üyelerin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden başkanlığa seçildi. Rekor bir katılımın sağlandığı genel kurulda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Safa Narlı, "İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm Dayanışma Derneğimiz çatısı altında bir araya gelmek ve sizlerin teveccühüyle yeniden bu göreve layık görülmek benim için büyük bir onurdur. Yeni dönemde liyakatli, işinin ehli hemşerilerimizle; kültürümüze sahip çıkan, değerlerimizi yaşatan ve dayanışmayı büyüten bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bizim anlayışımızda hizmet etmek, birlik olmak ve kardeşlik vardır." dedi

İzmir’de faaliyet gösteren İzmir Kahramanmaraş Kültür Turizm Dayanışma Derneği'nin (İZMİRMARAŞDER) olağan genel kurulunda, mevcut başkan Safa Narlı güven tazeledi. Üyelerin büyük çoğunluğunun oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilen Narlı, genel kurulda yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı vererek, şunları söyledi," Kıymetli hemşehrilerim, Sivil toplum kuruluşları; dayanışmanın, yardımlaşmanın ve kültürel değerlerimizin korunup geliştirilmesinin en güçlü teminatıdır. Güçlü bir sivil toplum, güçlü bir ülkenin ve gelişmiş bir demokrasinin en önemli dayanaklarından biridir. Bugün burada, İZMİRMARAŞDER çatısı altında bir araya gelmek ve sizlerin teveccühüyle yeniden bu göreve layık görülmek benim için büyük bir onurdur. Rabbime hamd ediyorum, sizlere gönülden teşekkür ediyorum. Yüzde 90 gibi güçlü bir üye katılımıyla bu genel kurulu gerçekleştirmiş olmamız, aramızdaki muhabbetin ve birlik ruhunun en güzel göstergesidir." 

Başkan Narlı yeni yönetimini duyurdu
Konuşmasının devamında, yeni dernek yönetiminde yer alan bazı isimleri açıklayan Başkan Narlı, şu ifadelere yer verdi, "Bu vesileyle, yeni dönem yönetimimizde birlikte yol yürüyeceğimiz kıymetli isimleri de sizlerle paylaşmak istiyorum: DSİ Bölge Müdür Yardımcımız Sayın Abdulkadir Şahin, Foça Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Ahmet Güdüklü, Prof. Dr. Sacit Nuri Görgel, AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Sayın Selahattin Köse, MHP İzmir İl Yöneticisi ve Ege Bölgesi Otobüsçüler Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Taner Sönmez, İYİ Parti Gaziemir İlçe Başkanı Sayın Mehmet Kaya, Maden-İş Sendikası Ege Bölge Başkanı Sayın Vedat Akçul, Sağlık-Sen İl Başkan Vekili Sayın Vakkas Kara, TÜİK Bölge Müdürlüğü Yüksek İstatistikçisi Sayın Müslüm Mutlu, İzmir Vadeli İşlem Borsası kurucularından, finansçı ve öğretim görevlisi Sayın Emir Çetinkaya ve Makine Yüksek Mühendisi, Mimar Mühendisler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Mehmet Ali Günay ile birlikte; İzmir'imizin iş dünyasından ve hukuk, sağlık gibi farklı alanlardan kıymetli hemşehrilerimiz de yönetimimizde yer almıştır."

Bizim anlayışımızda hizmet etmek, birlik olmak ve kardeşlik vardır
Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Narlı, sözlerini şu ifadelerle tamamladı, "Yeni dönemde liyakatli, işinin ehli kadromuzla; kültürümüze sahip çıkan, değerlerimizi yaşatan ve dayanışmayı büyüten bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz. Bizim anlayışımızda hizmet etmek, birlik olmak ve kardeşlik vardır. İnşallah bu birlik ruhunu koruduğumuz sürece aşamayacağımız hiçbir zorluk yoktur. Kapımız da gönlümüz de her zaman sizlere açık olacaktır. Bu güvene layık olmak için daha çok çalışacağız. Bu vesileyle yeni dönemin tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyor, desteklerinizi bekliyoruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Hepinize saygı ve muhabbetlerimi sunuyor, genel kurulumuzun İzmir’imiz ve Kahramanmaraş’ımız için hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum."

 
Saldırı alarmı: İzmir'de 2 öğrenciye ev hapsi!
 
Kadıköy'de inanılmaz son: Fenerbahçe fırsat tepti!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Saldırı alarmı: İzmir'de 2 öğrenciye ev hapsi!
İzmir’in Torbalı ilçesinde 8 lise öğrencisi, sanal medya platformlarındaki ...
İZBETON davasında avukatlar salonu terk etti!
İZBETON’a yönelik “iş makinesi ve araç kiralama” davasında 56 sanığın ...
Saldırıların ardından dalga geçer gibi paylaşım!
Okul saldırılarına tepkisiz kalma gerekçesini "kas gelişimini riske atmamak" ...
 
Ege Denizi'nde 4,1 büyüklüğünde deprem
AFAD'ın aktardığına göre Ege Denizi'nde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
İzmir'de gıda skandalı!
Tarım ve Orman Bakanlığı’nın güncellediği denetim listesine göre İzmir’de ...
İzmir, eğitimde şiddete karşı sokakta!
Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) İzmir Şubeler Platformu, ...
 
Müdür yardımcısına bıçaklı saldırı: Valilikten açıklama!
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde öğrenci velisi olduğunu söyleyen bir şahsın ...
Ege Denizi için fırtına uyarısı!
Ege Denizi'nin kuzeyinde bugün fırtınanın etkili olmasının beklendiği bildirildi.
Katliamın yaşandığı okul için kapatma kararı!
Kahramanmaraş'ta 15 Nisan'da İsa A.M'nin silahlı saldırı düzenlediği Ayser ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Bir yemek... Birden fazla mesaj... Bir eleştiri!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri