Ramazan ayı boyunca farklı mahallelerde iftar sofraları kuran Karşıyaka Belediyesi, en büyük organizasyonu Kadir Gecesi’nde gerçekleştirdi. Karşıyaka Çarşı’da düzenlenen iftar yemeğinde, yaklaşık 5 bin kişi aynı sofranın etrafında buluştu. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın ev sahipliğindeki organizasyona CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç, İlçe Başkanı Levent Güçlü ve yönetimleri, meclis üyeleri ile muhtarlar da katıldı. Sofraya konuk olan vatandaşları selamlayarak katılımları için teşekkür eden Başkan Yıldız Ünsal; Karşıyaka’nın, bir kez daha birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergilediğini söyledi. Vatandaşlar da anlamlı organizasyon için Başkan Ünsal’a teşekkürlerini iletti.
“DAYANIŞMAYI BİRLİKTE BÜYÜTTÜK”
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Geleneksel çarşı iftarımızda sizlerle aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ramazan ayı; dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel yaşandığı bir zaman dilimi. Bu yıl da 13 farklı mahallemizde iftar sofraları kurarak, bu güzel ruhu hep birlikte büyüttük. Kadir Gecesi’nde, yine soframızı paylaştık, dayanışmamızı tüm İzmir’e gösterdik. Önümüz bayram… Sevdiklerinizle, ailenizle sağlıklı ve huzur dolu bir bayram diliyorum. Sizlerden aldığımız güçle üretmeye, kentimizi daha güzel yarınlara taşımaya devam edeceğiz. Soframız bereketli, muhabbetimiz daim olsun” dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri