POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Muğla ve Malatya'da orman yangını!
Muğla ve Malatya'da orman yangını!
Taksici katilinin ifadesi kan dondurdu!
Taksici katilinin ifadesi kan dondurdu!
Aydın’da Özlem Çerçioğlu'na tepki pankartları
Aydın’da Özlem Çerçioğlu'na tepki pankartları
Fenerbahçe - Benfica maçının hakemi belli oldu
Fenerbahçe - Benfica maçının hakemi belli oldu
18 Ağustos 2025 Pazartesi - 11:58

Karşıyaka'da 2. El Pazarı geri dönüyor!

Karşıyaka Belediyesi, her yaştan ve her kesimden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği ‘2. El Pazarı’nı yeniden başlatıyor. Yasal düzenlemeler nedeniyle ara verilen pazar, Eylül 2025 itibarıyla ayda iki kez Bostanlı Pazar Yeri’nde İzmirliler ile buluşacak. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “Bir Karşıyaka geleneği haline gelen 2. El Pazarımızı yeniden hizmete açmaktan mutluluk duyuyoruz. Sorumlu tüketim bilincini hep birlikte büyütmeye ve örnek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Karşıyaka da 2. El Pazarı geri dönüyor!

Karşıyaka Belediyesi’nin kentte dayanışma kültürünü güçlendiren ve yeniden kullanım bilincini yaygınlaştıran 2. El Pazarı, gerekli yasal düzenlemelerin tamamlanmasının ardından yeniden hizmete giriyor. Haziran ayında Karşıyaka Belediye Meclisi’nden geçen ve Ağustos’ta İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi’nde onaylanan karar doğrultusunda, 2. El Pazarı Eylül ayı itibarıyla yeniden vatandaşlarla buluşacak.

BAŞVURU DETAYLARI DUYURULACAK

Bostanlı Pazar Yeri’nde ayda iki kez düzenlenecek 2. El Pazarı’nda; kullanılabilir durumdaki ikinci el giysi, oyuncak, kadın-erkek aksesuarları, antika eşyalar, orijinal kitap, kaset, dergi gibi ürünler ile elektrikli ve elektronik aletler satışa sunulacak. Etkinlik, hem atıl durumdaki eşyaların ekonomiye kazandırılmasına hem de uygun fiyatlı alışveriş imkânı sunarak aile bütçelerine katkı sağlanmasına aracılık edecek. Tüketim çılgınlığına karşı farkındalık oluşturmayı hedefleyen 2. El Pazarı, çevre dostu alışkanlıkların yaygınlaşmasına da katkı sağlayacak. 2. El Pazarı için başvuru detayları, ilerleyen günlerde Karşıyaka Belediyesi’nin sosyal medya hesapları üzerinden duyurulacak.

“DAYANIŞMAYI YAŞATACAĞIZ”

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, “2. El Pazarımız, Karşıyakalıların uzun süredir heyecanla beklediği bir buluşma noktasıydı. Vatandaşlarımızdan çok sayıda talep aldık ve gerekli yasal düzenlemelerin tamamlanması için sabırla bekledik. Eylül ayı itibarıyla 2. El Pazarı’mız yeniden hizmetinizde olacak. Hem aile bütçelerine katkı sağlayacak hem de yeniden kullanım kültürünü güçlendirecek bu organizasyonda, dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini birlikte yaşatacağız” diye konuştu.

 
Karşıyaka'dan, Atatürk ve Zübeyde Hanım'a saygı
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan NEXT Sosyal'e katıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Buca'da ücretsiz yoga dersi!
Buca Belediyesi'nin kadınlara yönelik düzenlediği ücretsiz yoga kursları, ...
Büyükşehir'de grev alarmı: Ek seferler devrede!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Banliyö Sistemi’nde (İZBAN) görev yapan ...
Bayraklı'da kaldırım işgaline geçit yok
Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki kaldırım ...
 
Çiğli’de yaz coşkusu devam ediyor!
Çiğli Belediyesi, Ağustos ayında da kültür, sanat ve eğlenceyi mahallelere ...
Büyükşehir'den incir dayanışması
İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel üreticiden satın alınan 2 ...
İzmir'de su krizine karşı sondaj seferberliği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü kentin içme suyu altyapısını ...
 
Flamingo Yolu turları başladı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden İZDENİZ tarafından düzenlenen ...
Bornova’nın parklarına yeni nesil oturma alanları
Bornova Belediyesi, ilçedeki parkları vatandaşların güneşten ve yağmurdan ...
Konak'ta kaçak hurdacılıkla mücadele
Kaçak hurda depolarının ciddi bir güvenlik tehdidi oluşturduğunu belirten ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Gündem kongre takvimi: 9 isim, 9 soru, 9 yanıt!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri