Kariyerine üst liglerde devam etmek isteyen, 3'üncü Lig'de oynamaya sıcak bakmayan 23 yaşındaki file bekçisi, bonservisinin verilmesi konusunda ısrarcı. Yeşil-kırmızılılarda 4 sezondur A takım kadrosunda yer alan, takımın Spor Toto 1'inci Lig'den düştüğü 2015-16 sezonunun son haftalarından beri ilk 11'in değişilmezlerinden olan Erhan'ın hazır durumda bir alternatifi bulunmuyor.
Erhan'ı bonservis karşılığında olsa dahi bırakmaya yanaşmayan, kadronun bankolarından olarak gören yönetim, genç kaleciye geçtiğimiz haftalarda 166 bin TL tutarındaki tüm alacağını da yatırıp serbest kalmasını engelledi. Yeşil-kırmızılılara Erhan için resmi bir teklif de gelmedi. Yeni sezon hazırlıklarına as oyuncularla 1 Temmuz'da başlayacak Karşıyaka'da Erhan'ın antrenmanlara çıkıp çıkmayacağı belirsiz. Karşıyaka yönetimi, 1 yıllığına sözleşme yenileyen Mustafa Aşan'ın 350 bin TL alacağını kapattı. (DHA)
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri