Yönetimle ilk etapta anlaşmasına rağmen ardından düşünmek için süre isteyen 24 yaşındaki Hakan, geçen sezon devre arasında Can Erdem'in ayrılmasından sonra takımın birinci santrforu oldu. Hakan, 15'i ikinci yarıda olmak üzere toplam 23 maçta forma giyip 4 gol attı.
Altyapıdan şubat ayında profesyonel yapılıp takımın değişilmezlerinden olan 19 yaşındaki Doğukan ise 10 maçta oynayıp 2 kez fileleri sarstı. Karşıyaka'da yaptığı çıkışla geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Doğukan, 16-29 Temmuz tarihleri arasında Finlandiya'da düzenlecek Avrupa Şampiyonası'nda U19 Milli Takım'da forma giymeye hazırlanıyor. Teknik Direktör Ufuk İskender, Hakan ile anlaşma sağlanamazsa ligde kanatlarda da görev yapan Doğukan'ı ileri uçta değerlendirecek. (DHA)
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri