POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Milliler Dünya Kupası'na veda etti!
Milliler Dünya Kupası'na veda etti!
Son düdük sonrası millilerin gözyaşları!
Son düdük sonrası millilerin gözyaşları!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var?
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var?
Survivor 2026 şampiyonu belli oldu!
Survivor 2026 şampiyonu belli oldu!
10 Haziran 2026 Çarşamba - 14:16

Karşıyaka'da kayyum çanları: Kritik seçim yarın!

İzmir'in 114 yıllık en eski spor kulübü Karşıyaka yarın çok kritik kongrede sandık başına gidecek. Nisan ayında aday bulunamadığı için ertelenen olağanüstü seçimli genel kurul Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde saat 18.00'de yapılacak.

Karşıyaka da kayyum çanları: Kritik seçim yarın!

İzmir'in 114 yıllık en eski spor kulübü Karşıyaka yarın çok kritik kongrede sandık başına gidecek. Nisan ayında aday bulunamadığı için ertelenen olağanüstü seçimli genel kurul Karşıyaka Zübeyde Hanım Nikah Evi'nde saat 18.00'de yapılacak. Mali kongreyi geçen hafta yapan Karşıyaka, tek gündem maddesinin seçim olduğu genel kurulda yine aday bulamazsa yönetime kayyum atanacak. Yeşil-kırmızılıların aday çıksa da çıkmasa da yeniden kongre kararı alma imkanı da kalmadı. Biriken kamu borçlarını ödeyemeyen, kamu borcu yapılandırması da bozulan kulübün yönetime kayyum atanırsa gelecekte tasfiyesine kadar gidecek yolun açılma tehlikesi var.

ERGÜLLÜ OLMADI, CİCİBAŞ, TUSDER VE ZEREN ARAYIŞTA

Kongreye saatler kala divan kuruluna resmi adaylık başvurusu yapan ismin çıkmadığı yeşil-kırmızılılarda son dakikada 3 liste birden verilme ihtimali bulunuyor. Taraftarlar ve eski yöneticiler içinden bir grup eski başkan İlker Ergüllü'yü ikna çabasından sonuç alamadı. Bu grup eski basketbol altyapı yöneticilerinden Yiğit Tusder'i aday olarak göstermeyi değerlendiriyor. Son ana kadar sponsorluk görüşmelerinden sonuç bekleyen başkan Aygün Cicibaş ise olumlu yanıt alırsa başkanlığa yeniden aday olacak. Cicibaş adaylık kararı alırsa tek listenin çıkması bekleniyor. Daha önce belediye başkanlığı, milletvekilliğine de aday olup seçilemeyen Cem Zeren, kulüp başkanlığına aday olmaya çalışıyor. Kongrede başkanın seçilip yönetim seçiminin ertelenmesi de ihtimaller arasında. (DHA)

 

 
Otomobil TIR'ın altına girdi: O anlar kamerada!
 
AK Partili Çelebi'den Yavuz'a sert sözler!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altay'da yeni rota Mahmut Özgener!
Altay'da hafta başında İzmir'de bir araya gelen başkan Sinan Kanlı ve ...
Göztepe’de bir Sambacı gidiyor, bir Sambacı geliyor!
Yeni sezon öncesi kadro planlamasını sürdüren Göztepe’de Brezilyalı orta ...
ABD'ye girişi reddedilen Somalili hakem ülkesine döndü
Dünya Kupası organizasyonunda görev almak üzere gittiği ABD'de ülkeye ...
 
Aziz Yıldırım 2 transferi birden bitiriyor!
Fenerbahçe'de 8 yıl aradan sonra yeniden başkan olan Aziz Yıldırım, iki ...
Karşıyaka’da kritik 48 saat: Aday yoksa kayyum geliyor
Mali sıkıntılar ve transfer yasaklarıyla mücadele eden Karşıyaka Spor ...
Mali yapıya mercek: Çebi, Altay için acele etmiyor!
Altay’la yatırımcı olarak ilgilenen eski Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin, ...
 
Göztepe'de İsmail Köybaşı'na yeni görev!
Yeni sezon öncesi kadro yapılanmasına başlayan Göztepe’de ayrılıkların ...
Göztepe şampiyonluk için havuzda
Kadınlar Sutopu 1'inci Lig final serisinde şampiyon yarın belli olacak. ...
Fenerbahçe tüm zamanların rekorunu kırdı
Fenerbahçe'de yeni sezonun formalarının satışı başladı. Sarı-lacivertli ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Kılıçdaroğlu için ‘doğru’, Gümrükçü için ‘yanlış’, Güç için ‘Özel’ tablo!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri