POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kalın'dan siyasi partilere Terörsüz Türkiye ziyareti
Kalın'dan siyasi partilere Terörsüz Türkiye ziyareti
Sakarya’daki yangın Bilecik'e sıçradı: Müdahale sürüyor
Sakarya’daki yangın Bilecik'e sıçradı: Müdahale sürüyor
Ukrayna, Rusya ile görüşme için Türkiye'yi işaret etti
Ukrayna, Rusya ile görüşme için Türkiye'yi işaret etti
Altan Öymen için tören: Özel'den duygulandıran anı
Altan Öymen için tören: Özel'den duygulandıran anı
21 Temmuz 2025 Pazartesi - 14:31

Karşıyaka'da şirketleşme komisyonu kuruluyor

İzmir’in 113 yıllık köklü kulübü Karşıyaka, şirketleşme süreci için ilk adımını attı. Yönetim, bu süreçte kulübün tarihi dokusuna uygun bir yapı oluşturmak amacıyla bir komisyon kurma kararı aldı. Komisyon, kulübün bünyesine en uygun şirketleşme modelini belirleyerek, Karşıyaka'nın geleceğini şekillendirecek.

Karşıyaka da şirketleşme komisyonu kuruluyor

İzmir'in 113 yıllık köklü kulübü Karşıyaka'da yönetim şirketleşme çalışmaları için harekete geçiyor. Yeşil-kırmızılılar şirketleşme için komisyon kurulması kararı aldı. Oluşturulacak komisyonun, tarihi kulübün bünyesine uygun şirketleşme yapısı için çalışacağı belirtildi.

İzmir'de Altay ile birlikte şirketleşmeyen iki kulüpten biri olan Karşıyaka'da öncelikle yaklaşık 5 bin üye içerisinden pasif üyelerin üyelikten çıkarılması gündeme gelecek. Şirketleşme onayının alınması için genel kurula 3'te 2 katılım sağlanması ve çoğunluğun kabul oyu vermesi gerekiyor. Üye sorunun aşılması için tüzük genel kurulu da yapılması bekleniyor.

Karşıyaka'da şirketleşme komisyonunda yer alacak isimler de belli oldu. Yeşil-kırmızılı kulüpte Gökçe Noyan, İlker Genç, Alper Arapoğlu, Onur Güner, Sinem Araş ve Mustafa Giray'ın komisyonda yer alacağı bildirildi. Ayrıca bu isimlerin yanı sıra Karşıyaka camiası içinden başta avukatlar ve şirketleşme çalışmalarında uzman olan kişilerin de olacağı öğrenildi.

Komisyonun şirketleşme modelleri üzerinde çalışacağı, Karşıyaka Spor Kulübü'nün bünyesine en uygun formülleri camia ve genel kurul üyeleriyle paylaşacağı açıklandı. Kurulun önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacağı dile getirildi. (DHA)

 
Aliağa’nın minikleri Manisa’dan zaferle döndü
 
Bakanlıktan İzmir'de 2 buçuk milyarı aşan satış!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Aliağa’nın minikleri Manisa’dan zaferle döndü
Aliağa’nın minik taekwondocuları Manisa’da düzenlenen şampiyonadan 3 madalya ...
Şampiyonlar Ligi'nde rakip belli oldu!
Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turundaki rakibi belli oldu.
Altay'da yönetime istifa çağrısı: Adaylığım için küçük bir engel var!
3'üncü Lig ekiplerinden Altay'da 28 Mayıs'ta gerçekleşen kongre öncesi ...
 
Göztepe sol bekini Fransa'da buldu!
Süper Lig'de yeni sezon öncesi sağ bek Arda Okan, stoper Allan Godoi, ...
Karşıyaka’da milli gurur!
Karşıyaka Belediye Spor Kulübü, Mardin’de düzenlenen Minikler Türkiye ...
Sarıyer'in şampiyonu Aliağa'ya imzayı attı
Aliağa FK, 2. Lig Kırmızı Grup’ta iddialı bir kadro kurma yolunda bir ...
 
Göz dolduran yükseliş: Göztepe tarih yazıyor
Göztepe Satranç Takımı, Ankara’da düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi ...
Fenerbahçe'ye para yağacak: Kesenin ağzını açtılar
Bir süredir En-Nesyri ile ilgilendiği konuşulan Suudi Arabistan ekibi ...
Avrupa'da kura günü: Rakipler belli oluyor!
Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Başakşehir'in Avrupa'daki rakipleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Parti içi yarış başlıyor: 'Olağan’ öngörüler!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri