TFF 3. Lig'e düştükten sonra iç transferde 9 futbolcunun ardından kaptan Mustafa Aşan'la da yeniden anlaşan Karşıyaka, 3 isimle daha bu hafta sözleşme yenilemek istiyor. Tayfun ve Hakan'la pazarlıkları son aşamaya gelen Kaf-Kaf, Abdülhamit'le de masaya oturacak. TFF 2. Lig'den kulüplerle görüşen Metin'den ise henüz geri dönüş olmadı.
Kulüpten 4 yıldır biriken 700 bin TL'lik alacağında yarı yarıya indirim yapmayı kabul ederek kalmayı seçen Mustafa Aşan, "Karşıyaka'ya olan sevgim nedeniyle büyük fedakarlık yaptım. Küçük pürüzler giderildikten sonra resmi imzayı en geç salı günü atarız. Benim kalmamdan sonra henüz sözleşme yenilemeyen takım arkadaşlarımın da imza atacağını düşünüyorum" dedi. (DHA)
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri