POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Hizbullah Genel Sekreteri: 'Aynı siperdeyiz'
Hizbullah Genel Sekreteri: 'Aynı siperdeyiz'
Ali Babacan'dan İran'dan Türkiye'ye göç uyarısı!
Ali Babacan'dan İran'dan Türkiye'ye göç uyarısı!
İmamoğlu'ndan avukatının tutuklanmasına ilk tepki!
İmamoğlu'ndan avukatının tutuklanmasına ilk tepki!
İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı
İmamoğlu'nun avukatı Mehmet Pehlivan tutuklandı
19 Haziran 2025 Perşembe - 14:03

Karşıyaka kulüp binasından da oldu!

Kongresinde aday çıkmayınca haftalardır yönetimsiz kalan İzmir'in en eski temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, kulüp binası olarak kullandığı Mavişehir'deki binadan oldu.

Karşıyaka kulüp binasından da oldu!

Kongresinde aday çıkmayınca haftalardır yönetimsiz kalan İzmir'in en eski temsilcisi Karşıyaka Spor Kulübü, kulüp binası olarak kullandığı Mavişehir'deki binadan oldu. Yeşil-kırmızılılara 2024 yılında Karşıyaka Belediyesi tarafından tahsis edilen ve geçen yıl yönetimin katkılarıyla düzenlenip kulübün idari merkezi olarak kullanılmaya başlanan bina boşaltılıyor. Karşıyaka Belediyesi'nin Kurban Bayramı öncesinde yeşil-kırmızılılara binanın boşaltılmasıyla ilgili tebligat gönderdiği öğrenilirken, bugün belediye ekiplerince tahliyeye başlandı. Belediyenin Sayıştay raporu nedeniyle böyle bir karar aldığı, binanın kiraya verileceği öğrenildi.

Uzun yıllar boyunca kullandığı Yalı Tesisleri'ndeki kulüp binası 2015 yılında stat projesi kapsamında yıkılınca yine Mavişehir'deki TOKİ binasına taşınan Karşıyaka ardından bu alanı kulüp müzesi yaptı. Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ne alınan kulüp merkezi geçen yıl ise Mavişehir'deki yeni alana taşındı. Karşıyaka Belediyesi'nin yeşil-kırmızılıların kulüp idari merkezini yine kendi bünyesinde olan Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'na taşımasını önerdiği öğrenildi. Karşıyaka'da yeni kulüp binası konusunda kararı 26 Haziran'daki kongrede seçilecek yönetim verecek. Karşıyaka'da daha önce kulübe gelir getirmesi için belediyeyle yapılan anlaşmayla açılan KSK Fan Zone da kapatılmıştı. (DHA)

 
Turistik ilçede halı ve araç yıkama yasağı!
 
Göztepe, Tijanic'i tutacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Fenerbahçe'de ilk transfer: 17 yaşındaki yıldıza 5 yıllık imza
Sezonun ilk transferini gerçekleştiren Fenerbahçe, 17 yaşındaki Amara ...
İzmir'de atletizmde kıyasıya mücadele
İzmir'de düzenlenen Türkiye Atletizm Süper Ligi 1. Kademe Yarışları tamamlandı. ...
Disiplin Kurulu'nda Beşiktaş'a şok ceza!
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Disiplin Kurulu, Beşiktaş Fibabanka ...
 
Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu!
Şampiyonlar Ligi'ne 3. ön eleme turundan katılacak olan Fenerbahçe'nin ...
Bernardo Silva kararını açıkladı!
Transferde adı Galatasaray ile anılan Manchester City'nin 30 yaşındaki ...
Göztepe'de Altay sesleri!
Süper Lig'de yeni sezon için transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren ...
 
Kriz derinleşiyor: Altay'ın kadrosunda büyük erime!
TFF 3. Lig ekiplerinden Altay’da, alacakları ödenmediği için ihtar çeken ...
Devler Ligi listesi açıklandı: Petkim dışarıda kaldı
FIBA Basketbol Şampiyonlar Ligi’ne katılacak takımlar açıklanırken, beklendiği ...
Karşıyaka'da yaprak dökümü: Bonservisini alıp gitti
Yönetimsiz geçen sürede krizi derinleşen Karşıyaka’da, sözleşmesi devam ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
7 günlük kaosun anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri