POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı!
Gazeteci Timur Soykan gözaltına alındı!
Özel'den Erdoğan'a: Efendi gibi sandıkla gideceksin!
Özel'den Erdoğan'a: Efendi gibi sandıkla gideceksin!
Erdoğan: Türkiye'de birinci parti AK Parti'dir!
Erdoğan: Türkiye'de birinci parti AK Parti'dir!
Anıtkabir'i ziyarete gelen aileye akılalmaz tuzak
Anıtkabir'i ziyarete gelen aileye akılalmaz tuzak
19 Mayıs 2025 Pazartesi - 13:52

Karşıyaka’da omuz omuza 19 Mayıs yürüyüşü

Karşıyaka Belediyesi tarafından düzenlenen 19 Mayıs Korteji, bayram coşkusunu sokaklara taşıdı. Belediye önünde bir araya gelen Atatürk sevdalıları; ellerinde bayraklar, dillerinde marşlarla Çarşı içinden geçerek Hergele Meydanı’na yürüdü. Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Bu anlamlı günde, bizlere bağımsız bir vatan armağan eden Ulu Önderimiz Atatürk'ü ve mücadele arkadaşlarını minnetle anıyoruz. Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere, hiç durmadan yürüyeceğimize söz veriyoruz” dedi.

Karşıyaka’da omuz omuza 19 Mayıs yürüyüşü

Karşıyaka’daki 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri, Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen resmi törenle başladı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, CHP İlçe Başkanı Levent Güçlü ve STK temsilcileri tarafından Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu. 106 yıl önce Samsun’a çıkarak bağımsızlık meşalesini yakan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve mücadele arkadaşları, sonsuz minnet ve saygıyla anıldı.



COŞKU DOLU BAYRAM KORTEJİ
Törenin ardından Karşıya Belediyesi tarafından “19 Mayıs Korteji” düzenlendi. Belediye önünde bir araya gelen vatandaşlar, Karşıyaka Belediye Bandosu’nun çaldığı marşlar eşliğinde Çarşı’ya yürüdü. Çevredeki esnaf ve balkonlardaki Karşıyakalılar da coşkulu kalabalığa alkışlarla destek verdi. Hergele Meydanı’na ulaşan katılımcılar, finalde hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı okudu.



YAŞASIN ATATÜRK, YAŞASIN CUMHURİYET
Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal “Karşıyaka’mız, Atatürk sevgisini yüreğinde taşıyan, Cumhuriyet değerlerini koruyan ve yaşatan özel bir ilçe. Ve biz Karşıyakalılar olarak, Atatürk’ün ilkelerine, Cumhuriyet değerlerine ve çağdaş Türkiye hedeflerine bağlılığımızla her zaman örnek olmaya devam edeceğiz. Biz, Ata’mızı yalnızca anmakla kalmayacağız. Onu her zaman yaşatacağız ve fikirlerini hayata geçireceğiz. Bu anlamlı günde, bizlere bağımsız bir vatan armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, mücadele arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi minnetle anıyoruz. Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedeflere, hiç durmadan yürüyeceğimize söz veriyorum. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı kutluyorum. Yaşasın Atatürk, yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Türkiye!” dedi.

 
İzmir'deki dev mitinge saatler kala Aslanoğlu'ndan çarpıcı mesajlar!
 
Özgür Özel, AK Partili gençlere seslendi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gençlik ve Cumhuriyet’in kalbi Kemalpaşa’da attı
İzmir Kemalpaşa'da 19 Mayıs yüzlerce kişinin katılımıyla kutlandı. Fener ...
Gençler ve sporseverler bir arada: Çiğli’de 19 Mayıs coşkusu
Çiğli Belediyesi, 19 Mayıs kapsamında düzenlediği tenis, futbol ve voleybol ...
Urla sinema ve lezzete ev sahipliği yapacak
Zengin mutfağı, verimli topraklarında yetişen ürünleri ve yetenekli şefleriyle ...
 
Karabağlar'da Cumhuriyet ve bağımsızlık için koştular
Karabağlar Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ...
Torbalı'da gençlik rüzgarı esti!
Torbalı Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen "19 Mayıs Gençlik ...
Başkan Sengel’den engelsiz gençlere ziyaret
Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, Engelsiz kafede çalışan ...
 
Menderes'te Mandalina Çiçeği Festivali heyecanı
Menderes Belediyesi, 21-23 Mayıs tarihlerinde Uluslararası Mandalina Çiçeği Festivali düzenleyecek.
Bornova'da uluslararası sempozyum
Bornova Belediyesi tarafından düzenlenen ve hazırlıkları tamamlanan “Uluslararası ...
Ağbaba'dan Başkan Günay'a övgü seli!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Güzelbahçe ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
7 günlük kaosun anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri