POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Numan Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı seçildi
Numan Kurtulmuş yeniden TBMM Başkanı seçildi
Inter ile teknik direktör Inzaghi'nin yolları ayrıldı
Inter ile teknik direktör Inzaghi'nin yolları ayrıldı
30 maddelik infaz paketi Meclis'te: 8 madde çıkarılıyor
30 maddelik infaz paketi Meclis'te: 8 madde çıkarılıyor
Ayrılık üstüne ayrılık: 6 kişinin bileti kesildi
Ayrılık üstüne ayrılık: 6 kişinin bileti kesildi
2 Haziran 2025 Pazartesi - 10:51

Karşıyaka’da vatandaş buluşmaları

Katılımcı ve yerinden yönetim anlayışını esas alan Karşıyaka Belediyesi, Vatandaş Buluşmaları düzenlemeye devam ediyor. Çarşı Kültür Merkezi’nde Donanmacı Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Yıldız Ünsal yurttaşların talep ve önerilerini dinledi. Toplantıda konuşan Başkan Ünsal, “Karşıyaka’yı hep birlikte yönetiyoruz; her öneriyi dikkate alıyor, çözüm üretmek için kararlılıkla çalışıyoruz” dedi.

Karşıyaka’da vatandaş buluşmaları

Karşıyaka Belediyesi, katılımcı yönetim anlayışıyla hayata geçirdiği Vatandaş Buluşmaları’na devam ediyor. Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal bu kapsamda Çarşı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmada, Donanmacı Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya geldi. Belediye başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı buluşmada, mahalle sakinleri yaşadıkları bölgeye ilişkin istek, şikayet ve önerilerini iletti. Vatandaşların aktardığı konular arasında temizlik, yol bakım ve onarım, yeşil alan düzenlemeleri, park ve spor alanları gibi başlıklar öne çıkarken, tüm talepler ilgili birim yetkililerince tek tek not edildi. Başkan Ünsal da her bir istek ve önerinin titizlikle değerlendirileceğini belirterek, birlikte yönetim vurgusu yaptı. Ünsal, çocukların ve gençlerin taleplerine de özel önem verdiklerini vurguladı. Karşıyaka Belediyesi, her ay farklı mahallelerde düzenlediği Vatandaş Buluşmaları ile halkla doğrudan iletişim kurmaya devam edecek. 

“ÇÖZÜM ÜRETMEK İÇİN BURADAYIZ”

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Yıldız Ünsal, bu buluşmalara çok önem verdiklerini belirterek, “Kendi mahallemde olmaktan çok mutluyum, öncelikle bunu söylemek isterim. Göreve geldiğimizde Vatandaş Buluşmaları düzenlemeye başladık ve bu toplantılardan çok verim alıyoruz; vatandaşlarımızla bire bir diyalog halindeyiz. Bu toplantılara ilgili müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımız da katılıyor, vatandaşlarımız talep ve önerilerini doğrudan iletme imkanı buluyor. Sorunlarınıza çözüm üretmek için buradayız. Taleplerinizin hepsine karşılık vermek için çaba harcıyoruz. Karşıyaka’nın bugünü ve yarınları için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Kentimizde hiçbir sorun olmasın, Karşıyakamız pırıl pırıl olsun, her bir vatandaşımız burada yaşamaktan keyif alsın istiyor ve çalışmalarımızı buna göre planlıyoruz” diye konuştu.

Muhtar Coşkun Zenginer, “Sayın Başkanım, mahallemizin kızı. İnsanların yaşadığı bir yerde, zaman içerisinde bir takım sorun ve sıkıntıların ortaya çıkması doğal bir durum. Yerel yönetim iş birliğinde mahallemizin sorunlarını en kısa sürede çözüme kavuşturmak için elimizden geleni yapacağız. Bu buluşma için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkanımız Yıldız Ünsal’a teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.

 
Villada 'zehir' serası!
 
Nazım Hikmet’in dizeleri Çiğli’de yankılandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova Kurban Pazarı kapılarını açtı
Bornova Belediyesi, Kurban Bayramı için Işıkkent'te kurduğu modern Kurban ...
Tugay'dan çarpıcı açıklama: 23 bin kişiye bu parayı verirsek batıyoruz!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin üç şirketinde 29 Mayıs’ta başlayan grevde ...
Tugay'dan grev mesaisi sonrası açıklama: Sendika aklını başına toplasın!
İzmir Büyükşehir Belediyesi ile DİSK’e bağlı Genel-İş Sendikası arasındaki ...
 
Tugay ve başkanlar Alsancak'ta çöpleri topladı... Tansiyon yükseldi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay Kordon'da biriken çöpler ...
Tugay'dan çifte çağrı: İzmirlilere ve işçilere seslendi!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, sosyal medya hesabından ...
Sendikadan yeni açıklama: Tugay'a 2 soru ve 'şeffaf masa' çağrısı
Grev dördüncü gününde sürerken, sendikadan yeni açıklama geldi. Genel ...
 
Grev nedeniyle işlemler durmuştu: İZSU'dan 'su faturası' açıklaması!
İZSU Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapan İZELMAN ve İZENERJİ şirketleri ...
Grevde 'oy hesabı' tartışması: Belediye başkanlarından Tugay’a destek mesajları
23 bin çalışanın greve çıkması ve toplu taşıma başta olmak üzere hizmetlerde ...
Konak'ta halk oyunları rüzgarı
Konak Belediyesi’nin bu yıl 19.’sunu düzenlediği Halk Oyunları Şenliği, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'nin İzmir mitinginin anatomisi
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri