POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel'den Aziz İhsan Aktaş iddianamesine ilk tepki
Özel'den Aziz İhsan Aktaş iddianamesine ilk tepki
'Aziz İhsan Aktaş' iddianamesi hazır!
'Aziz İhsan Aktaş' iddianamesi hazır!
Özgür Özel 15 Kasım'da Kıbrıs’a gidecek
Özgür Özel 15 Kasım'da Kıbrıs’a gidecek
Papa, Türkiye'ye geliyor: Programı belli oldu
Papa, Türkiye'ye geliyor: Programı belli oldu
20 Ekim 2025 Pazartesi - 16:59

Konaklı muhtarlara Körfez turu

Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, Konaklı muhtarların Muhtarlar Günü’nü Bergama Vapuru’nda kutladı. Başkan Mutlu, “Hep birlikte Konak için daha güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunu da ancak el ele verirsek, yan yana durursak başarabiliriz. Bu gurur verici görevi yaparken sizlerin yol arkadaşlığından güç almak, destek almak bana hep mutluluk veriyor” dedi.

Konaklı muhtarlara Körfez turu

Konak Belediyesi, Muhtarlar Günü kapsamında Konaklı muhtarlar için Bergama Vapuru ile Körfez Turu düzenledi. Konak Belediye Başkanı Nilüfer Çınarlı Mutlu, özel günlerinde muhtarları yalnız bırakmazken CHP Konak İlçe Başkanı Serkan Kalmaz ve ilçe yönetimi ile belediye bürokratları da geziye katıldı. Başkan Mutlu, 111 mahalle muhtarıyla Konak’ta gerçek bir aile olduklarını dile getirdiği konuşmasında, “Biz gerçekten de biz aileyiz. 111 mahallemizin muhtarı bana bir telefon uzaklığında. Sizin sesinizi duyduğumda, mesajınızı gördüğümde mutlu oluyorum. Çünkü aramızdaki iletişim Konak’ı güçlü kılıyor. Sizler mahallenizdeki, sokaklarınızdaki bütün sorunlara hakimsiniz. Bunları çözmek için de canla başla çalışıyorsunuz. Sizlerin bu çabası ve azmi bizi de diri tutuyor. Hep birlikte Konak için daha güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Önümüzdeki süreçte çok daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Olumsuzluklar bizim için bahane değil, birlikte iyi şeyler yapmak için biz bu yola çıktık” ifadelerine kullandı.

 “Sizlerin yol arkadaşlığından güç almak bana mutluluk veriyor”

Başkan Nilüfer Çınarlı Mutlu, önümüzdeki süreçte Konak’ta, hep birlikte güzel işler yapacaklarının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Hepimiz seçildik. Seçilirken de hepimizin vaatleri vardı. Güzel şeyler yapmak için seçildik. Bunu da ancak el ele verirsek, yan yana durursak başarabiliriz. Ben kalan süremizde çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Bugün, burada olduğunuz için her birinize tek tek çok teşekkür ediyorum. İyi ki geldiniz, iyi ki varsınız. Sizleri gerçekten çok seviyorum. Sizinle birlikte çalıştığım için çok şanslı olduğumu düşünüyorum. Bu gurur verici görevi yaparken sizlerin yol arkadaşlığından güç almak, destek almak bana hep mutluluk veriyor. Gününüz kutlu olsun.”

Hem gezdiler hem mahallelerin ihtiyaçlarını anlattılar

Bergama Vapuru Konak, Pasaport, Alsancak, Liman, Karataş, Göztepe ve Güzelyalı kıyılarını gezerek eşsiz bir Konak panoraması sundu. Körfez turunda muhtarlar hem keyifli bir gün geçirdi hem de mahallelerindeki talep ve ihtiyaçları doğrudan başkana ve bürokratlara iletme fırsatı buldu. Konak Kültür Orkestrası’nın seslendirdiği   şarkılara eşlik eden Başkan Mutlu ve muhtarlar, birlikte halay Çekti. Hep birlikte İzmir Marşı’nın seslendirildiği gezide Öte muhtarlar, Başkan Mutlu’ya doğum günü sürprizi yaparak pasta kesti.

 
Karşıyaka'da pazarcılardan isyan!
 
Papa, Türkiye'ye geliyor: Programı belli oldu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bayraklı’da 'İlçe Geneli Sıfır Atık Belgesi' gururu
Bayraklı Belediyesi, çevreye duyarlı uygulamaları ve sürdürülebilirlik ...
Başkan Pehlivan'dan Muhtarlar Günü'nde 'Büyük bir aileyiz' mesajı
Demokrasinin temeli olan muhtarların en özel günü olan Muhtarlar Günü, ...
Karşıyaka Ata’dan Ana’ya koşuyor!
Karşıyaka Belediyesi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına geleneksel ...
 
İZKİTAP’ta kahkaha dolu gece
İZKİTAP – 6. İzmir Kitap Fuarı, üçüncü gününde yağmura rağmen Kültürpark’ta ...
Gaziemir'de ücretsiz diyetisyen desteği
Gaziemir Belediyesi’nin sağlık hizmetleri kapsamında sunduğu Sağlıklı ...
Karşıyaka trafiğini rahatlatacak projede 445 milyon TL'lik imza!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Karşıyaka’da Yalı Mahallesi ile Şemikler ...
 
Efes Tarlası Yaşam Köyü’nde Üretici Pazarı açıldı
Efes Selçuk Belediyesi’nin tarımsal üretimi destekleyen yeni projesi Üretici ...
Bornova'da 'yeşil gelecek' hamlesi!
Bornova Belediyesi, çevre duyarlılığını artırmak amacıyla site sakinlerine ...
Fashion Prime için geri sayım!
Hazır giyim sektörünün buluşma noktası ve profesyonellerin merakla takip ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Artılarıyla ve handikaplarıyla Güç’ün yeni dönemi!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri