CHP ile ilgili 'mutlak butlan' kararı ve Genel Merkez'e yönelik polis baskınının yankıları sürerken, Konda Araştırma'dan çarpıcı bir anket geldi.
Konda Genel Müdürü Aydın Erdem, 'mutlak butlan' kararının ardından yaptıkları araştırmanın sonuçlarını Flu TV'de İlker Canikgil'in yayınında paylaştı.
"Kemal Kılıçdaroğlu genel başkanlık görevine gelmeli" diyenlerin CHP içindeki oranı yüzde 5'te kaldı.
Kılıçdaroğlu'nun başkanlığını isteyen AK Parti'lilerin oranı yüzde 39, MHP'lilerin oranı ise yüzde 31 oldu.
DEM Partililerin de yüzde 14'ü 'Kılıçdaroğlu' derken, kararsızların oranının yüzde 13'te kaldığı görüldü.

![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri