Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in İstanbul merkezli bir soruşturma kapsamında tutuklanmasının ardından belediye yönetiminde geçici görev değişikliği yapıldı. Belediye Meclisi’nde gerçekleştirilen seçimde, CHP’li Meclis Üyesi Avukat Tahsin Demirtaş başkan vekili olarak belirlendi.

Kuşadası Belediyesi’nde yönetim boşluğunun oluşmaması için meclis üyeleri olağanüstü gündemle toplandı. Yapılan oylamada 23 oy alan Tahsin Demirtaş, başkanvekilliği görevine getirildi. Demirtaş’ın, yürütülen adli soruşturma sonuçlanana kadar görevini sürdüreceği belirtildi.
BAŞKAN GÜNEL TUTUKLANMIŞTI
Belediyedeki görev değişikliğinin nedeni ise Başkan Ömer Günel hakkında İBB soruşturması kapsamında verilen tutuklama kararı oldu.
Günel’in cezaevine gönderilmesinin ardından, belediye hizmetlerinin kesintiye uğramaması için vekâlet süreci başlatıldı.
Seçimin ardından gözler, hem soruşturmanın seyrine hem de belediye yönetiminde alınacak yeni kararlara çevrildi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri