Kuzey Marmara Otoyolu'nda sabahın ilk saatlerinde yolcu otobüsü devrildi.
Kaza saat 06.15 sıralarında İstanbul-Kuzey Marmara Otoyolu Sancaktepe İlçesi Paşaköy mahallesi mevkisinde meydana geldi.
Tokat'tan Tekirdağ İstikametine seyir halinde olan yolcu otobüsü, şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı ve ardından devrildi.
3 YOLCU HAYATINI KAYBETTİ
Olayda ilk belirlemelere göre otobüste bulunan 35 yolcudan 3’ü hayatını kaybetti, 20'si de yaralandı.
Yaralıların bölgedeki hastanelerde tedaviye alındığını duyuran İstanbul Valiliği altına alındığını ve soruşturma başlatıldığını açıkladı. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |