Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yeni yapılan Özdere Atatürk Kültür Merkezi’nde çocuklara tiyatro eğitimine başladı. Eğitmen Elif Nur Sakal eşliğinde ilk derslerine giren çocuklar tiyatro akademisinde düzenli olarak her hafta bir araya gelecek. Çocuklar, hikaye anlatıcılığı, yaratıcı drama ve oyunculuk, oyunculuk tekniği, doğaçlama ve diksiyon gibi eğitimler alacak. Eğitimler süresiz olarak devam ederken çocukların hazır olması ile birlikte oyunlar da sahnelenecek.
Desteğimiz sürecek
Tiyatro akademisi hakkında konuşan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, “Her zaman hem çocuklarımıza hem de sanata ve sanatçıya olan desteğimizi belirtiyoruz. Destek sözlerimiz lafta kalmıyor. Menderes merkezde yer alan tiyatro akademimizde de çocukların yanı sıra büyüklere de eğitimler veriyorduk. Şimdi bu hizmeti yeni kültür merkezimizde de vereceğiz. Desteğimiz daima sürecek.” dedi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri