POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yeni yılda hangi zamlar gelecek, neler değişecek?
Yeni yılda hangi zamlar gelecek, neler değişecek?
DAEŞ operasyonunda polise saldırı: 3 şehit!
DAEŞ operasyonunda polise saldırı: 3 şehit!
Yılbaşında ekmeğe zam yapılacak mı?
Yılbaşında ekmeğe zam yapılacak mı?
Adliyeye sevk edilen Erden Timur'un ifadesi ortaya çıktı
Adliyeye sevk edilen Erden Timur'un ifadesi ortaya çıktı
29 Aralık 2025 Pazartesi - 09:56

Menderes’te coşkulu yılbaşı pazarı

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Cumhuriyet Mahallesi’nde gerçekleştirilen yılbaşı pazarı büyük ilgi gördü. 

Menderes’te coşkulu yılbaşı pazarı

Menderes Belediyesi’nin bu yıl ilkini gerçekleştirdiği Özdere Kesre Yılbaşı Pazarı renkli görüntülere sahne oldu. Özdere Cumhuriyet Mahallesi’nde 26-28 Aralık tarihlerinde 3 gün boyunca gerçekleştirilen etkinliğe vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Stantlar göz doldurdu

Özdere Cumhuriyet Mahallesi köy meydanında ki etkinlikte çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Vatandaşlara çeşitli ürünlerin yer aldığı stantlarda alışveriş imkanının yanı sıra keyifle vakit geçirecek alanlar da sunuldu. Etkinlik alanında yılbaşına özel fotoğraf çekilme köşesinin yanı sıra çocuklar için yüz boyama ve resim etkinlikleri de sunuldu. 

Başka Çiçek de katıldı

Etkinlik alanına eşi Melek Çiçek ile birlikte katılan Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek de stantları tek tek dolaştı. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Çiçek hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Tüm vatandaşlarımız davetlidir

Etkinliğe ilginin yoğun olduğunu kaydeden Menderes Belediye Başkanı İlkay Çiçek, ‘’ Yılbaşı ruhunu en iyi şekilde yaşamak ve turizm bölgemizin tanıtımına katkı sunmak adına bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Özdere Kesre Yılbaşı Pazarı’mız birbirinden güzel stantlarıyla herkesin beğenisini kazandı. İzmir’in dört bir yanından vatandaşlarımızı pazarımızda ağırladık. Coşkuyla geçen Özdere Kesre Yılbaşı Pazarı etkinliğimizi geleneksel hale getirip her yıl yapmayı planlıyoruz. Etkinliğimize katılan herkese teşekkür ederim. ‘’ dedi.

 
Karşıyaka’da eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi
 
Çiğli'de 'adil kent' yolunda yeni adım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka’da eğlence mekanlarına yılbaşı denetimi
Yaklaşan yılbaşı öncesinde Karşıyaka’daki 250 restoran ve eğlence mekânına ...
Bergama'da masada tarımsal ve teknolojik kalkınma var
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu İzmir İrtibat Ofisi tarafından ...
Bornova’da düzen ve güvenlik için yeni adım
Bornova Belediyesi, ilçenin en yoğun noktalarından Küçükpark’ta yaya güvenliğini ...
 
İzmir'de çevre denetimi seferberliği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çevre ve insan sağlığını korumak, hava kalitesini ...
İzmir’e 2,5 milyon metrekare yeni mezarlık alanı
Son 1,5 yılda İzmir’de toplam 236 bin metrekarelik yeni alan defin hizmetine ...
Menemen'de eğitime bir açılış daha
Menemen Belediyesi eğitim yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Seyrek ...
 
İzmir trafiğine anında müdahale!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, iki çekici aracıyla günün yoğun saatlerinde ...
İzmir'de Türkiye’ye örnek istihdam modeli!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın liyakat, sosyal adalet, ...
Yeraltında Körfez'e nefes aldıran temizlik!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kentin Büyük Kanal olarak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Bir açılış... Fazla detay!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri