İzmir'in Çiğli ilçesinde, trafikte tartıştığı otomobil sürücüsünün aracını tekmeleyen motosiklet sürücüsü E.T.'ye (31) 180 bin lira idari para cezası uygulandı. Sürücünün ehliyetine geçici olarak el konulurken, motosiklet trafikten men edildi.
Olay, Çiğli ilçesinde meydana geldi. Motosiklet sürücüsü E.T. (31), trafikte tartıştığı bir otomobil sürücüsüne ve aracına saldırdı. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. E.T.’nin cebinden kesici alet olduğu tahmin edilen bir cisim çıkardığı, ayrıca otomobil sürücüsünün aracını tekmelediği görüntü. Trafik Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar kapsamında, E.T. yakalanarak gözaltına alındı. Sürücüye 180 bin lira idari para cezası uygulanırken, ehliyeti geçici olarak geri alındı ve motosikleti trafikten men edildi. E.T. hakkında ayrıca adli işlem başlatıldı. (DHA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri