İzmir'in Tire ilçesindeki lise öğrencileri, ramazan ayı dolayısıyla yürüttükleri sosyal sorumluluk projesi kapsamında emniyet personeline iftarlık kumanya dağıttı.
Kutsan Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, ramazan ayı boyunca her hafta farklı öğrenci gruplarının katılımıyla gerçekleştirilecek bir sosyal sorumluluk çalışması başlattı.
Etkinlik kapsamında iftar saatinde görev başında olan sağlık çalışanları ve emniyet personeli ile acil serviste tedavi gören hastalara küçük kumanyalar ulaştırılması planlandı.
Çalışmanın ilk gününde öğrenciler, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek görevli personele iftar saatinde kumanya ikramında bulundu. (AA)
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri