GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, geçtiğimiz günlerde annesini kaybeden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette Özel’e eşi Didem Özel de eşlik etti.
Özgür Özel, ziyarette Başkan Günay’a başsağlığı dileklerini iletti.
Günay’dan teşekkür mesajı
Ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Mustafa Günay, şu ifadeleri kullandı:
“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in bayram vesilesiyle evimize gerçekleştirdiği nazik ziyareti bizleri son derece onurlandırmıştır. Geçtiğimiz hafta annemi kaybetmem dolayısıyla taziyelerini iletmek üzere bizleri yalnız bırakmayan Sayın Genel Başkanımıza, göstermiş olduğu bu anlamlı nezaket ve duyarlılık için şahsım ve ailem adına içtenlikle teşekkür ediyorum. Aynı nazik ziyaretleri ve destekleri için kıymetli eşi Sayın Didem Özel’e de ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Genel Başkanımızın, tüm Güzelbahçeli hemşehrilerimizin ve aziz milletimizin bayramını en içten dilekleriyle kutladığını da özellikle belirtmek isterim.”
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri