POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Özgür Özel, Çankaya'da Erdoğan'a seslendi
Özgür Özel, Çankaya'da Erdoğan'a seslendi
CHP'li 9 milletvekilinin ihracı görüşülecek
CHP'li 9 milletvekilinin ihracı görüşülecek
Hüseyin Can Güner'in emniyet ifadesi ortaya çıktı
Hüseyin Can Güner'in emniyet ifadesi ortaya çıktı
Donald Trump: Hürmüz'ü ele geçiriyoruz
Donald Trump: Hürmüz'ü ele geçiriyoruz
13 Temmuz 2026 Pazartesi - 20:44

Özel'e seslendi: Partiden ayrılmasına gerek yok!

Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı canlı yayında "CHP'nin bölünmesi Erdoğan'ın işine yarar. Kim partiyi bölüyorsa Erdoğan'a hizmet eder. . En son 1 buçuk ay önce konuştuk. Özel'in partiden ayrılmasına gerek yok. " ifadelerini kullandı.

Özel e seslendi: Partiden ayrılmasına gerek yok!

Mutlak butlan kararıyla CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu TV100 canlı yayınında gazetecilerin sorularını yanıtlıyor.

Kılıçdaroğlu, butlan kararının ardından başlayan 'yeni parti' tartışmalarına ilişkin şunları söyledi:

"CHP'nin temel özelliği iç tartışmaların yoğun yaşandığı bir partidir. Zaman zaman ayrılmalar, tartışmalar olmuştur. Partinin kendi içindeki tartışmalarını doğal karşılamak lazım. Yaşanan tartışmalar partinin Türkiye için vazgeçilmezliğini de gösterir. Bizim kurultaylarımız şenlik havasında olur. Bir partinin delegeleri oylarını tesir altında kalmadan kullanmalıdır. CHP'nin bölünmesi Erdoğan'ın işine yarar. Kim partiyi bölüyorsa Erdoğan'a hizmet eder. Mutlak butlan davasında ifade veren kim, CHP'liler. Bakın bu olay ilk gündeme geldiğinde gündeme getiren kimdi? Muhalefet partileri... Bir tane de yönetici demedi ki partinin kurultayında şaibe olmaz. Bunu diyen kimdi, bendim.

'Ayrı parti kuracağız' niçin? Hem parti içindesiniz, hem partinin grup başkansınız, hem de ben 'ayrı parti kurmak için çalışıyorum' diyeceksiniz. Bu olmaz. Biz konuşuruz, kavga etmedik, yumruklaşmadık. En son 1 buçuk ay önce konuştuk. Özel'in partiden ayrılmasına gerek yok. Ama parti içinde paralel yapı olmaz. Şu anki hali paralel yapı. Paralel yapı nerede olurdu? Buna şimdilik bir şey demiyorum.

Türkiye'yi dar bir alana kıstıran bir görüşü kabul etmiyoruz. Kimsenin partiden ayrılma lüksü yoktur. Ülkeyi bu hale getirenle mücadele etmemiz lazım, ayrıldınız partiden ne diyeceksiniz? Benim dediğimi diyecekseniz niye ayrılıyorsunuz? AKP'ye katılacaksanız ona bir şey diyemem. Mutlak butlan davasında adı geçiyor diye 9 milletvekilini ihraç ettik."

 
AK Partili isimden Tugay’a: Bağımsız olmak güzel bir şey değil mi?
 
Göztepe hazırlık maçında 2 golle kazandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Gümrükçü’yü ziyaret etti, kriz çıktı… İlçe başkanından sert açıklama!
CHP Karabağlar İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ayça Gülenç'in, il başkanlığına ...
CHP'li 9 milletvekilinin ihracı görüşülecek
Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığındaki mutlak butlan yönetiminin Yüksek Disiplin ...
CHP'de çifte grup toplantısı: Güç'ten açıklama!
Cemil Tugay’ın CHP’den istifası, Utku Gümrükçü’nün il başkanlığına atanması ...
 
Özel cephesi kurultay için mahkemeye gidiyor
Zeynel Emre, olağanüstü kurultay için yarın sulh hukuk mahkemesine başvuracaklarını ...
Arıkan'dan Demirtaş'a sürpriz ziyaret!
Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan, Selahattin Demirtaş'ı ziyaret ...
Özel, TBMM'de MYK'sını topladı: Gündemde neler var?
Özgür Özel, TBMM'de MYK üyeleriyle bir araya geldi. Toplantıda, son olarak ...
 
Kritik grup toplantısı: Tugay ve Gümrükçü katılmadı!
Cemil Tugay’ın CHP’den istifası, Utku Gümrükçü’nün il başkanlığına atanması ...
MHP İzmir'de 24 kongre tamam... Şahin'den 'Terörsüz Türkiye' mesajları
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı yirmi dört (24) İlçe ...
30 Büyükşehir'de 'en sevilen vekil' anketi: İzmir'de İnan zirvede!
MLS Araştırma’nın 30 büyükşehirde gerçekleştirdiği kamuoyu araştırmasında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
'Cemil Tugay, Çağatay Güç, Utku Gümrükçü...'
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri