POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
MHP Lideri Bahçeli'den Rahmi Koç açıklaması
MHP Lideri Bahçeli'den Rahmi Koç açıklaması
Kılıçdaroğlu'ndan grup toplantısı duyurusu
Kılıçdaroğlu'ndan grup toplantısı duyurusu
Kurtulmuş: Kılıçdaroğlu grupta konuşabilir!
Kurtulmuş: Kılıçdaroğlu grupta konuşabilir!
'Yeni anayasa referandumla hayat bulacak'
"Yeni anayasa referandumla hayat bulacak"
6 Haziran 2026 Cumartesi - 14:51

Özel'in 'Hasbelkader' sözlerine tepki: Genel başkandı, Manisa milletvekili oldu!

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan Türkiye Basın Federasyonu'nun düzenlediği "Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü" panelinde konuştu. Özgür Özel'in İzmir'de yaptığı bir konuşmada kendisine söylediği  "hasbelkader bir yere gelmiş" sözünü hatırlanan İnan "kimin hasbelkader bir yerlere geldiği belli oldu" diyerek cevap verdi.

Özel in  Hasbelkader  sözlerine tepki: Genel başkandı, Manisa milletvekili oldu!

AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan Türkiye Basın Federasyonu'nun düzenlediği "Bağımlılıkla Mücadelede Medyanın Rolü" panelinde konuştu. Özgür Özel'in İzmir'de yaptığı bir konuşmada kendisine söylediği "hasbelkader bir yere gelmiş" sözünü hatırlanan İnan "kimin hasbelkader bir yerlere geldiği belli oldu" diyerek cevap verdi.

HAKKINDA SÖYLENEN “HASBELKADER MAKAM SAHİBİ OLDU” AÇIKLAMASINA CEVABI

"Bayram öncesinde buraya bir arkadaş geldi şu an Manisa milletvekili tabi bayram öncesi olduğundan dolayı biz de çok cevap veremedik sosyal medyadan tepkimizi koyduk ama genç arkadaşlarımızla o duygumuzu buradan paylaşalım. Şahsım için şöyle bir şey söyledi. Hasbelkader Partisi’nde bir yerlere gelmiş ve İzmir‘le ilgili işleri tıkıyor dedi. Şimdi benim hasbelkader gelmediğime, tırnaklarımla İzmir gençlik kollarından itibaren çalışa çalışa geldiğime Yine Atilla Bey’le Ceyda Hanım belediye başkanımız yol arkadaşlarımız bunlar hep şahit. 14 senelik bir mücadele sonucunda partimizin bir neferi olarak şu anda da Genel Sekreter olarak çalışıyorum. Ama bayram öncesi bize hasbelkader partisinde bu göreve geldi diyenler bayram önceki sorumluluklarına bakıyorum da bugünkü sorumluluklarından ayrılmışlar. Rüşvetle elde ettikleri Genel başkanlık koltuğundan bugün artık sıyrılıp Manisa milletvekili olarak yollarına devam ediyorlar. Öyle zannediyorum ki böyle makamlara kimin hasbelkader geldiği kimin rüşvetle geldiği kimin ise alınteri ve gayretle geldiğini İzmirli gençlerde Manisalı hemşehrilerimiz az çok bilir. Bu nedenle bulunmuş oldukları koltukları her türlü yolsuzluk irtikap ve rüşvetle boyut kazandıranların elbette bu konularda kararlı bir duruş sergilemediklerini biliyoruz beklemiyoruz"

 
İnan'dan Rahmi Koç'un sözlerine tepki: Elitist, kibirli hakaret!
 
Kurtulmuş: Kılıçdaroğlu grupta konuşabilir!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnan'dan Rahmi Koç'un sözlerine tepki: Elitist, kibirli hakaret!
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, Rahmi ...
"Yeni anayasa referandumla hayat bulacak"
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Hayati ...
İmamoğlu'ndan dikkat çeken 'Özgür Özel' mesajı
Tutuklu İBB Başkanı ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin ...
 
AK Parti'den Rahmi Koç'a tepki!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Kürt kadın ...
Mutlak butlana tepki ve Kılıçdaroğlu'na kurultay çağrısı!
Cumhuriyet Halk Partisi’nin başına mahkeme kararıyla Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
Kim konuşacak? Özgür Özel programını iptal etti!
CHP lideri Özgür Özel, TBMM'de Salı günü gerçekleştirilecek partisinin ...
 
Tugay: Zeytinin değerini ekonomiye yansıtmalıyız!
İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu Zeytin Konseyi ikinci kez toplandı. ...
'Kemalistlere' hakaret eden paylaşım istifa getirdi
AK Partili Terme Belediye Meclis Üyesi Rümeysa Eker’in sosyal medya paylaşımı ...
CHP İzmir İl Başkanı Güç: Adalete olan güven bitmiş durumda!
Buca Belediyesi soruşturması kapsamında Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'ın ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2 Haziran ve siyasetin cilvesi
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri