POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması
Aykut Kocaman'dan Fenerbahçe açıklaması
CHP'den istifa etmişti: AKP Grup Toplantısı'nda!
CHP'den istifa etmişti: AKP Grup Toplantısı'nda!
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var?
Bugün Dünya Kupası'nda hangi maçlar var?
ABD-İran arasında nükleer ve Hürmüz gerilimi!
ABD-İran arasında nükleer ve Hürmüz gerilimi!
24 Haziran 2026 Çarşamba - 09:30

Palmiye hırsızlığı iddiası!

Mahkeme kararıyla CHP Genel Başkanlığına getirilen Kılıçdaroğlu, topladığı MYK ile İzmir İl Başkanı Güç'ü görevden almıştı. Güç’ün yerine atanan Gümrükçü, CHP İzmir İl Binasına büyük bir arbedeyle girmişti. Gazeteci Barış Pehlivan Gümrükçü'nün yanında yer alan şahıslardan H.H.'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait palmiye ağaçlarını çalarken yakalandığı ve 3 yıl hapis cezası aldığı iddiasını ortaya attı.

Palmiye hırsızlığı iddiası!

Mahkeme kararıyla yeniden CHP Genel Başkanlığına atanan Kemal Kılıçdaroğlu, oluşturduğu yeni MYK ile partiden ihraçlara devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik ve CHP İzmir İl Başkanı Çağatay Güç'ü görevden alan Kılıçdaroğlu yönetimi, iki ismi de 'kesin ihraç' talebiyle Yüksek Disiplin Kurulu'na (YDK) sevk etmişti. 

BASKIN YAPAN BUTLANCI AĞAÇ HIRSIZI ÇIKTI

Güç'ün yerine butlan yönetimi tarafından atanan Utku Gümrükçü, il başkanlığı büyük bir kalabalıkla girerek görevi devraldı. Gazeteci Barış Pehlivan Gümrükçü'nün yanında yer alan  şahıslardan H.H.'nin Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne ait palmiye ağaçlarını çalarken yakalandığı ve 3 yıl hapis cezası aldığı ortaya iddiasını ortaya attı. 

Gazeteci Barış Pehlivan, Cumhuriyet'teki köşesinde olayın detaylarını şu ifadelerle anlattı:

“Yazlığımda dinlenirken beni bile çıldırttılar” diye açtı telefonu yaşlı kurt. CHP’nin İzmir il başkanlığında yaşananları izlemiş, üzülmüş, bana dert yanıyordu. Bir zamanlar gecesini gündüzüne kattığı partisindeki anılarını iç çeke çeke anlatıyor, ben ise artık çok uzayan görüşmeyi bitirmek, işime dönmek istiyordum...

Anladığından mı bilmem, benim dikkatimi çeken o cümle çıktı birden ağzından: “Yahu, ‘hırsızlardan arınacağız’ diye girdikleri parti binasında fotoğraf verirken yanlarında tescilli hırsız vardı!” İstemsiz şekilde, buraya yazamayacağım bir tepki çıktı ağzımdan, hemen özür diledim. Ardından sordum: “Ne demek istiyorsunuz?”

Benim can kulağıyla dinlediğimi fark edince, iştahlı şekilde anlattı:

“Bak, CHP İzmir milletvekili ve yüksek disiplin kurulu başkanı, yeni il başkanıyla görüşmeye gidiyor. Orada kameralara açıklama yaparlarken hemen arkalarında yeşil tişörtlü biri var. O kim biliyor musun? CHP’li Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ait 9 palmiye ağacını satmak için keserken yakalanan bir hırsızlık hükümlüsü!”

Yok artık, dedim. Telefonu kapar kapamaz araştırdım... Doğruymuş. H.H. adlı kişinin, Özgür Özel’in memleketi Manisa’da belediyeye ait ağaçları keserken yakalandığına dair bir mahkeme kararı varmış. Manisa 5. Asliye Ceza Mahkemesi 26 Şubat’ta verdiği kararla, H.H. adlı o kişiyi yaklaşık üç yıl hapisle cezalandırmış. Ve işte o H.H., şimdi İzmir il başkanlığındaki olaylı anlarda CHP kurmaylarının hemen arkasında “Birleşe birleşe kazanacağız” sloganı atıyordu.

Çelişkinin ete kemiğe büründüğü yer tam olarak burası. Kameralar karşısında büyük cümleler kuran siyasetçilerin, arkalarına dönüp destekçilerini sorgulamadığı sürece, önlerinde yürüyen halkı ikna etmeleri mümkün olmayacak.

 

 
Başkan Eşki öğrencilerle bir araya geldi
 
"Horlama kaderiniz değil, bir hastalıktır!"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
24 Haziran Çarşamba günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
İZSU, 24 Haziran Çarşamba günü İzmir'de arıza ve bakım çalışmasına bağlı ...
ŞPO’dan Büyükşehir ve ilçelere tepki: Sata sata bitiremediler!
TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi kentte İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
IBAN mağdurlarına yasal düzenleme yolda!
IBAN mağdurlarının merakla beklediği yasal düzenleme çalışmaları tüm hızıyla ...
 
İzmir’de vahşet: Yüzgecine parke taşı bağlanan caretta caretta ölü bulundu
İzmir’in Selçuk ilçesindeki Pamucak Sahili’nde yüzgecine parke taşı bağlanmış ...
Mühimmat depolama tesisinde patlama!
Kırıkkale Valiliği, "23 Haziran 2026 tarihinde saat 14.00 sıralarında ...
YÖK resmen duyurdu: Üniversitelerde yeni dönem
Yükseköğretim Kurulu gelecek yıldan itibaren yeni bir uygulamanın başlatılacağını ...
 
Serpil'in katili 'Bir sürprizim var' diyerek gelmiş!
Menderes’te evli olduğu Serpil G.’yi bıçaklayarak öldürdüğü gerekçesiyle ...
Kahreden kaza: 1 asker şehit oldu!
Van'da hafif ticari aracın park halindeki askeri araca çaptığı kazada, ...
İzmir'de 'siber' baskın!
İçişleri Bakanlığı'nın aralarında İzmir2in de olduğu 20 il merkezli düzenlediği ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Kılıçdaroğlu için ‘doğru’, Gümrükçü için ‘yanlış’, Güç için ‘Özel’ tablo!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri