Ünlü şair ve yazar Ahmet Telli, Bucalılara unutulmaz bir gece yaşattı. “Buca’nın şair konukları, emek edebiyat buluşması” başlıklı söyleşi kapsamında Buca’ya gelen Ahmet Telli romantik ve başkaldırıcı şiirleri ve keyifli sohbetiyle Bucalılara seslendi.
.jpg)
Buca Belediyesi, Buca kent Konseyi ve Türkiye Yazarlar Sendikası işbirliği ile Buca Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen söyleşide aşk, özlem, yalnızlık ve sevgi adına söylenmesi gerekenleri en iyi anlatan şair olarak tanımlanan Ahmet Telli’nin şiirleri büyülü bir hava oluşturdu.
Söyleşiye katılan Buca Belediye Başkan Yardımcısı Murat Işık, Buca Belediyesi olarak sanata ve kültüre katkı koyan, bu ülkenin özgürleşmesi adına mücadele eden ve çok ciddi emekler veren şair ve yazarları vatandaşlarla bir araya getirerek yaşatmaya devam edeceklerini söyledi.
Hüseyin Ferhad, Mahzun Doğan, Prof. Dr. Yusuf Alper ve Tuğrul Keskin’in konuşmacı olarak katılarak Ahmet Telli’nin şiirleriyle etkilenen yaşamlarını anlattığı söyleşide, Ferhat İşlek ve Ruşen Yazıcı’nın hazırladığı öykü videonun gösteriminin ardından mask sanatçısı Eylem Sürer, şair Ahmet Telli’nin yüz maskını alarak geceye renk kattı.
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri