POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
Erdoğan'a yanıt: Adaletsizliğe karşı savaştayız
Erdoğan'a yanıt: Adaletsizliğe karşı savaştayız
Japonya’da 7 büyüklüğünde deprem
Japonya’da 7 büyüklüğünde deprem
İstanbul’da iki cinayet: 3 şüpheli Edirne’de yakalandı
İstanbul’da iki cinayet: 3 şüpheli Edirne’de yakalandı
Bakan Çiftçi'den 'sokak hayvanları' açıklaması
Bakan Çiftçi'den 'sokak hayvanları' açıklaması
23 Ekim 2026 Cuma - 23:31

Saygılı: Siyaset milletin derdiyle dertlenmektir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Buca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, dünyada yaşanan savaşlar ve ekonomik zorluklara dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin Türkiye’nin istikrarı ve uluslararası alandaki konumu açısından önemini vurgulayarak, "Bizim anlayışımızda siyaset yalnızca konuşmak değildir; sorumluluk almak, çözüm üretmek ve milletin derdiyle dertlenmektir" dedi.

Saygılı: Siyaset milletin derdiyle dertlenmektir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Buca İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, dünyada yaşanan savaşlar ve ekonomik zorluklara dikkat çekerek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinin Türkiye’nin istikrarı ve uluslararası alandaki konumu açısından önemini vurgulayarak, "Bizim anlayışımızda siyaset yalnızca konuşmak değildir; sorumluluk almak, çözüm üretmek ve milletin derdiyle dertlenmektir" dedi.

AK Parti Buca İlçe Başkanlığı’nın, Işılay Saygın Güzel Sanatlar Lisesi Konferans salonunda düzenlediği İlçe Danışma Meclisi; AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, AK Parti Buca İlçe Başkanı Cihangir Sağır ve ilçe teşkilatının katılımı ile gerçekleşti. AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, burada yaptığı konuşmada, AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, Dünya'nın zorlu bir dönemden geçtiğini belirterek, Türkiye'nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine vurgu yaptı. Dünyada savaşların, ekonomik daralmaların ve uluslararası gerilimlerin yaşandığını ifade eden Saygılı, “Böylesine çetin bir süreçte Türkiye'nin nasıl bir istikamet izlediği, nasıl bir duruş sergilediği son derece önemlidir. Bugün Türkiye, bütün bu zorluklara rağmen kendi yolunda yürümeye devam ediyorsa bunda Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın kararlı liderliğinin büyük payı vardır. Elbette sıkıntılarımız var, aşmamız gereken sorunlar var. Ancak ülkemizin elde ettiği kazanımları da görmezden gelemeyiz. Bugün Türkiye kendi savunma sanayisini geliştiriyor, kendi silahını üretiyor ve uluslararası alanda söz sahibi durumdır.” dedi.

Bizim siyasetimiz, her zaman milletinin yanında olanların siyasetidir

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Saygılı,“İl başkanı olarak hiçbir zaman mevcut hedeflerle yetinmeyi doğru bulmuyorum. Çünkü hedefler büyüdükçe heyecan büyür, heyecan büyüdükçe gayret artar, gayret arttıkça da başarı gelir. Milletimizle buluşamalrımıza ara vermeden devam edeceğiz. Büyük AK Parti ailemizi yeni üyelerimizle daha da büyüteceğiz. Buca teşkilatına güveniyorum. Yeter ki bir olalım, beraber olalım, ekip ruhuyla hareket edelim. Buca, İzmir’in en önemli ilçelerinden biridir. Bizim siyasetimiz, seçimden seçime hatırlanan bir siyaset değildir. Bizim siyasetimiz, her zaman milletinin yanında olanların siyasetidir” diye konuştu.

Bizim anlayışımızda siyaset yalnızca konuşmak değildir; sorumluluk almak, çözüm üretmek ve milletin derdiyle dertlenmektir

İzmir’in sorunlarının çözümü için yürütülen çalışmalara da değinen Başkan Saygılı, AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan’ın kentin meseleleriyle yakından ilgilendiğini belirterek, “Ankara’da yoğun bir gündemi olmasına rağmen İzmir’in meselelerine de büyük bir hassasiyetle eğiliyor. Belediyelerimizden gelen taleplerle ilgileniyor, ilgili bakanlıklarla temas kuruyor ve İzmir’in yararına olacak işlerin hayata geçirilmesi için yoğun gayret sarf ediyor. Bizim anlayışımızda siyaset yalnızca konuşmak değildir; sorumluluk almak, çözüm üretmek ve milletin derdiyle dertlenmektir. İzmir’in her ilçesinde, her mahallesinde, her sokağında vatandaşlarımızla bir arada olmaya devam edeceğiz. Birliğimizi ve beraberliğimizi güçlendirerek milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Rabbim birliğimizi daim eylesin, ülkemizin başından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

 
İnan Buca'da konuştu: AK Parti'nin kalesi İzmir!
 
Milas Belediye Başkanı Fevzi Topuz tutuklandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnan Buca'da konuştu: AK Parti'nin kalesi İzmir!
AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, AK Parti ...
Maltepe Belediye Başkanı YENİ Parti'ye geçti
İstanbul'da belediye başkanlarının parti değişikliklerine bir yenisi daha ...
MHP'nin Olağan Kurultay tarihi belli oldu
MHP lideri Devlet Bahçeli, "MYK-MDK ve Milletvekilleri Ortak Toplantısı” ...
 
İmamoğlu’ndan Tugay’a: Rozet değişti, beraat istendi.
Tutuklu cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ...
Özel gazetecilerle birlikte basın özgürlüğü için yürüdü!
YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, dün gece saatlerinde İzmir'e geldi. ...
YENİ Parti'ye 'suç duyurusu' uyarısı!
CHP ile YENİ Parti arasında, Meclis Grubu bütçesinden aktarıldığı öne ...
 
Gümrükçü, Torbalı'da sahaya indi!
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Utku Gümrükçü, İzmir’in 30 ilçesini ...
Fon düzenlemesi Meclis'te kabul edildi
TBMM Genel Kurulu, tasfiyesine karar verilen yatırım fonlarına ilişkin ...
Ön seçim sonrası Güç ve Kocaoğlu bir araya geldi: Ne konuşuldu?
YENİ Parti İzmir’de geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen il başkanlığı ön ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Ön seçimin anlattıkları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri