POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
'Enflasyon adaletsiz bir yapı ortaya koyuyor'
"Enflasyon adaletsiz bir yapı ortaya koyuyor"
Haluk Levent'ten BM toplantısında İsrail'e tepki
Haluk Levent'ten BM toplantısında İsrail'e tepki
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Damat ve kardeşleri dehşet saçtı
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
Ankara Emniyeti'nde 3 görevden uzaklaştırma
5 Ocak 2019 Cumartesi - 15:09

Şengül'den Erdoğan, Yıldırım ve Zeybekci'ye övgü seli, CHP'ye salvo!

AK Parti İl Başkanı Şengül aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Yüzyılın kahramanı" ifadesini kullanırken, CHP'li yerel yönetimleri topa tuttu.

Şengül den Erdoğan, Yıldırım ve Zeybekci ye övgü seli, CHP ye salvo!

Gizem TABAN / GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir Teşkilatı Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı aday tanıtım toplantısında buluştu. 

Aday tanıtım toplantısında kürsüe çıkan ilk isim AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül oldu. Şengül konuşmasında Erdoğan için "Bu yüzyılın kahramanı" ifadesini kullandı. Şengül, CHP'li yerel yönetimleri sert şekilde hedef aldı. 

31 Mart’taki yerel seçimin İzmir için büyük fırsat olduğunu ifade eden Şengül, “Bu toplantımızda, şehrimizin makus talihini değiştirecek adayları halkımız ile paylaşacağız, Şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

YÜZYILIN KAHRAMANI
Şengül, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için “bu yüzyılın kahramanı” ifadesini kullandı ve şunları söyledi: Yüzyılın kahramanı olarak sizlerle beraber bu davada yürümekten, birlikte mücadele etmekten, bu kutlu ailenin bir neferi olmaktan son derece şeref ve onur duydum. Bu şeref, çocuklarımıza ve torunlarımıza bırakacağımız en iyi ve en büyük mirastır.

CUMHUR İTTİFAKI İZMİR’DE BAŞARILI OLACAK
Cumhur ittifakının Türkiye genelinde olduğu gibi İzmir’de de başarılı olacağından en ufak kuşkunuz olmasın” diyen Şengül, CHP’li yerel yönetimi hedef aldı. Şengül, şu ifadeleri kullandı:
Ne yazık ki İzmir, yıllardır mahsun ve üzgün, beceriksiz CHP yönetimi altında hak ettiği değeri göremiyor, bırakın sorunların çözülmesini, mevcut kronik sıkıntılarının üstüne her geçen gün yenileri ekleniyor. Mis gibi kokan Nergis Çiçeği ve Zambak'ı ile bilinen İzmir’de, pis kokudan nefes alınamaz hale gelindi,  İşte CHP yönetiminin İzmir’deki en büyük projesi bu. Keşke İzmir’deki tek sorun pis koku olsa, ama öyle de değil. Altyapı ve ulaşım sıkıntısı, içinden çıkılmaz bir hal aldı, Türkiye’nin üçüncü büyük kenti dediğimiz İzmir, hala vahşi çöp depolaması yapıyor, İzmir’de çöp dağları oluşturulmaya devam ediliyor, çocuklarımızın, torunlarımızın geleceği İzmir’de... Ne yapalım İzmir’i kaderine mi bırakalım, sorunları görmezden mi gelelim? İzmir bir an önce, millete hizmet etme gibi bir derdi olmayan CHP zihniyetinden kurtulmayı bekliyor. Biz İzmir’de ne zaman “proje” desek, “yatırım” desek, “taş üstüne taş koyalım” desek,  onlar da “Cumhuriyet”, “Atatürk”, “Laiklik” ve “Yaşam tarzı” diyor, hepimizin ortak değerlerini kullanmaktan başka bir şey yapmıyor. Ancak emin olun ki İzmir, artık bunlara inanmıyor,  ‘Artık yeter’ diyor. İzmirli çözüm istiyor, şehrin hak ettiği yere gelmesini istiyor, İzmir, hizmet istiyor.”

‘YILDIRIM’ ÖVGÜ
Şengül, 2014’te İzmir’den Büyükşehir Adayı gösterilen, İzmir Milletvekili ve partinin 2019 İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için de, “ İzmir’de yatırım deyince, hizmet deyince de “Yolları bölüp, gönülleri birleştiren” Sayın Binali Yıldırım’dan söz etmemek olmaz.  Her zaman büyük desteğini gördüğümüz Sayın Binali Yıldırım, hiçbir vizyonu olmayan CHP yönetimindeki İzmir’in en büyük şansı oldu. Bizzat onun girişimleriyle ulaşım, altyapı, ekonomi ve sosyal alanda hayata geçirilen projeler, İzmir’i ayakta tuttu. Bunları saymaya kalksak, saatler yetmez. Şu an aramızda bulunan Sayın Yıldırım’a teşekkürü, tüm teşkilatım adına borç biliyorum” ifadelerini kullandı.

ZEYBEKCİ KAYBOLAN YILLARI TELAFİ EDECEK
İzmir’in sorunlarının biriktiğini ve kentin kaybedecek zamanının olmadığını ifade eden Şengül, “ İzmir’in, sorunları hızlıca çözecek, deneyimli bir isme ihtiyacı var. Bu isim tam da Sayın Nihat Zeybekci...Sayın Zeybekci, Denizli’deki altyapı ve yeşil alan sıkıntısını giderdi, Denizli’deki tüm sorunları kısa sürede çözdü. Denizli’yi çağdaş bir şehir haline getirdi.  Şimdi sıra İzmir’e geldi. İzmir artık vahşi çöp depolamayla, Türkiye’deki diğer illerin yıllar önce çözdüğü sorunlarla uğraşmayacak. İzmir, çöpten enerji üreten, altyapı ve trafik sorunlarının çözüldüğü modern bir şehir olacak.Sayın Zeybekci, İzmir’in CHP yönetiminde kaybettiği yılları telafi edecek. İzmir CHP’ye ve onun iş bilmez belediye başkanlarına kesinlikle mahkum değil. İzmir’de artık AK Parti vakti geldi” dedi.

GÖNLÜNÜZ RAHAT OLSUN
“Sayın Cumhurbaşkanım, gönlünüz rahat olsun. Paçalarımızı hiç indirmemiştik, şimdi daha da sıvadık, İzmir, bu seçimde değişime ve gelişime bugüne kadar hiç olmadığı kadar hazır” diyen Şengül şöyle devam etti:

“Sayın Nihat Zeybekci ve tüm ilçe belediye başkan adaylarımız, İzmir’e hizmetkar olmaya, kendilerini İzmir’e vermeye hazırlar...Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız. Yorgunluk nedir bilmeden, sokak sokak çalışacağız. Dokunmadığımız el, çalmadığımız kapı, girmediğimiz gönül kalmayacak. İzmir, artık AK Parti’ye yük olan değil, AK Parti’nin yükünü alan bir şehir olacak. İzmir’deki teşkilatlarımız hiç olmadığı kadar seçime motive olmuş ve hazır durumda. Geçmişteki tüm kırgınlıklar kenara bırakıldı. Herkes birbirinin olumlu yönlerini ön plana çıkarıyor.  Birlik ve beraberlik içinde başarıya odaklanmış durumdayız,     31 Mart’ta size en güzel haberi, İzmir’den vereceğiz.”

İl Başkanı Şengül konuşmasının sonunda eşi Nuriye Şengül’ün doğum gününü kutladı. 

 
Ukrayna'da öldürülen İzmirli Zeynep'in ailesinin acılı bekleyişi sürüyor
 
Erdoğan Muharrem Ertaş'ın dizeleriyle seslendi: Geçme derler, geçeceğim İzmir'e!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de 'eğilim' belirsizliği: Süre uzadı, gözler il başkanlığında!
CHP’de eğilim yoklaması belirsizliği sürüyor. Parti Genel Merkezi, il ...
Bakan Gül'den kritik 'ABD heyeti' mesajı
FETÖ soruşturması için gelen ABD heyetinin temaslarına yönelik konuşan ...
İYİ Parti 99 adayını daha açıkladı
İYİ Parti 7'si il toplam 99 belediye başkanını açıkladı.
 
CHP'li Beko: İZBAN grevi politiktir
İzmir’in merkeze uzak ilçelerinde CHP örgütü ve halkla buluşan CHP İzmir ...
İttifakta flaş karar: O ilçe de AK Parti'ye kaldı, İzmir fotoğrafı netleşti!
AK Parti-MHP ittifakında flaş bir gelişme yaşandı. Daha önce masada MHP'ye ...
CHP'li Bakan o tesisi Meclis'e taşıdı: Kuş seslerinin yerini dinamit sesleri almasın!
Urla’da yapılası planlanan ve ‘ÇED gerekli değildir’ kararı verilen taş ...
 
İzmir'de büyük gün: Ve Erdoğan ittifakın 30 adayını açıkladı
Halkapınar Spor Salonu'nda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın ...
Bahçeli'den teşkilata seçim genelgesi
MHP lideri Bahçeli, parti teşkilatına gönderdiği seçim genelgesinde ''Cumhur ...
CHP'de 4 büyükşehir adayı belli oldu
CHP'de Mersin, Bursa, Kahramanmaraş ve Van büyükşehir belediyeleri için ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
İzmir'de CHP'li başkanların 3 sınavı
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri