POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakan Yumaklı'dan 'orman yangını' uyarısı
Bakan Yumaklı'dan "orman yangını" uyarısı
Özel'den 'Kıbrıs Barış Harekatı' için anlamlı mesaj
Özel'den 'Kıbrıs Barış Harekatı' için anlamlı mesaj
Su ürünleri ihracatı 973 milyon doları aştı
Su ürünleri ihracatı 973 milyon doları aştı
2025'te ele geçirilen kaçak sigara sayısı açıklandı!
2025'te ele geçirilen kaçak sigara sayısı açıklandı!
20 Temmuz 2025 Pazar - 09:08

Spor istasyonlarının 3'üncüsü açıldı: Sıradaki adresler hangileri?

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde başlattığı Spor İstasyonu projesinin üçüncüsü Bostanlı Sahili’nde hizmete açıldı. İzmirlilerin 14 farklı branşta spor malzemesine ücretsiz ulaşıp spor yaptığı istasyonlar yakında Kültürpark ve İnciraltı’nda da olacak.    

Spor istasyonlarının 3 üncüsü açıldı: Sıradaki adresler hangileri?

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Başkanı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’ın seçim vaatlerinden biri olan spor istasyonlarının üçüncüsü, Karşıyaka’da hizmete açıldı. Bostanlı Sahili’ndeki plaj voleybolu tesislerinin yanında yer alan istasyon gençler başta olmak üzere Karşıyakalıların ilgi odağı oldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen proje kapsamında İzmirliler, kimlikleri karşılığında, 14 branşa ait spor malzemelerini ücretsiz olarak kullanabiliyor. Spor istasyonundan; futbol, voleybol, basketbol, hentbol, masa tenisi, tenis, bocce, badminton, fitness, yoga, pilates, step aerobik, bisiklet ve satranç malzemeleri alınabiliyor.

“Vatandaşlarımızın spor yapmalarını istiyoruz”
İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak amaçlarının yurttaşların spor malzemelerine kolay ve ücretsiz bir şekilde ulaşmasını sağlamak olduğunu ifade eden İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Tesisler Şube Müdürü Gürcan Temizel, “Vatandaşlarımız, spor malzemelerini yanlarında taşımadan rahatça burada gelip spor yapıyor. Onlara spor yapmaları konusunda her türlü kolaylığı sağlamak istiyoruz. Spor istasyonlarımız Buca Hasanağa Bahçesi, Bornova Aşık Veysel Rekreasyon Alanı ve Karşıyaka Bostanlı Sahili’nde hizmet veriyor. Hem spor istasyonlarımızın sayısını hem de 14 branşta verdiğimiz desteği artırmayı hedefliyoruz. İnciraltı ve Kültürpark’ta yeni istasyonlarımız açılacak. ‘Herkes İçin Spor, Her Yerde Spor’ mottosuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

“Basketbol topları eskiye göre daha pahalı”
İstasyonun açılmasından duyduğu mutluluğu dile getiren Samet Çoban, “Neredeyse her gün geliyorum. Burada spor yapmak çok eğlenceli oluyor. Böyle istasyonların açılması gerekliydi. Kimliğimizi verip buradan top alabiliyoruz. Basketbol topları eskiye göre daha pahalı. Ama buradan alıp sonra geri verebiliyoruz. Bence gayet güzel olmuş” dedi. 

“Bütçemizi aşıyordu”
Kuzey Tanç ise “Bence gayet güzel olmuş. Ben buradan top alacağım. Hemen hemen her gün spor yapmaya geliyorum. Topu yanımızda taşımadan rahatlıkla basketbol oynayabiliyoruz. Diğer spor branşlarına da ulaşmakta zorlanıyorduk, bütçemizi aşıyordu. Ama İzmir Büyükşehir Belediyesi sağ olsun” diye konuştu.

 
İzmir iklim krizine karşı hazırlıkta!
 
Büyükşehir personeli İnanır dualarla anıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir iklim krizine karşı hazırlıkta!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, çoklu iklim krizleri ile mücadelesini güçlendiriyor. ...
Karabağlar’da bir ilk!
Karabağlar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Karabağlar Akademi ...
Bornova’da yollara 'konfor' dokunuşu
Bornova Belediyesi, Meriç Mahallesi’nde doğalgaz çalışmaları nedeniyle ...
 
O belediyeden 'parayı basan ruhsatı alıyor' iddiasına yanıt!
İzmir’in Menderes Belediyesi'nde yapılacak olan inşaatların ruhsatları ...
Buca’da LGS tercih günleri
Buca Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında tercih sürecine ...
Karşıyaka’da geleneksel aşure buluşması
Karşıyaka Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Aşure Günü etkinliği, ...
 
Fırat Yılmaz Çakıroğlu Parkı küllerinden doğdu
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Buca Özmen Caddesi üzerinde yer alan Fırat ...
Bornova’da sessiz bahçe hayat buluyor
Bornova Belediyesi, 2019 yılında Karacaoğlan Mahallesi’nde yapılan ancak ...
Tugay, KKTC başkonsolosunu ağırladı
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, görev süresi sona eren ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de 'il başkanı' senaryoları!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri