POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
NASA'dan son dakika kodlu duyuru!
NASA'dan son dakika kodlu duyuru!
'Seçimi kazanamazsam 3. Dünya Savaşı çıkabilir'
"Seçimi kazanamazsam 3. Dünya Savaşı çıkabilir"
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi
Irak'ın kuzeyine hava harekatı: 25 hedef imha edildi
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
27 Mayıs 2024 Pazartesi - 17:34

Spor oyunlarına Bergama damgası

İzmir’de ilk defa yapılan Aliağa’nın ev sahipliğinde düzenlenen Kuzey Ege Spor Oyunları’na Bergama damga vurdu. 12 farklı branşta düzenlenen 1453 sporcunun katıldığı oyunlarda Bergama 11 branşta ödül aldı. Aliağa, Dikili, Foça, Kınık, Menemen ve Bergama’nın katıldığı oyunlarda Bergama olarak 260 sporcumuzun 120’si dereceye girdi.

Spor oyunlarına Bergama damgası

Badminton’da Küçük Kızlar kategorisinde ilk 4 derece, Küçük Erkekler kategorisinde birincilik, ikincilik ve dördüncü dereceleri, Yıldız Kızlar’da birincilik, ikincilik ve üçüncülük dereceleri, Yıldız Erkekler’de birincilik, Genç Kızlar’da birincilik ve ikincilik, Genç Erkekler kategorisinde birincilik, Büyükler Kadın Kategorisi’nde birincilik, Büyükler Erkek Kategorisi’nde birincilik dereceleri alındı. Futbol’da Yıldız Erkekler kategorisinde birincilik, 3*3 Sokak Basketbol’unda Yıldız Kızlar kategorisinde ve Küçük Erkekler kategorisinde ikincilik, Mini Voleybol’da ikincilik, Kros Koşu’da Büyük Erkek kategorisinde birincilik, Genç Erkek Kategorisi’nde birincilik ve ikincilik, Yıldız Erkek kategorisinde üçüncülük dereceleri alındı. Masa Tenisi’nde Küçük Kadınlar kategorisinde birincilik, üçüncü ve dördüncülük, Küçük Erkekler kategorisinde ilk 4 derece, Yıldız Erkekler kategorisinde ikinci, üçüncü ve dördüncülük dereceleri alındı. Satranç’ta 8 yaş ve altı kategorisinde ikincilik ve en iyi kadın sporcu dereceleri, 10 yaş ve altı kategoride dördüncülük, 14 yaş altı kategoride takımlar final sıralamasında ikincilik dereceleri alındı. Tenis’te Yıldız Kızlar kategorisinde birincilik, Genç Kızlar kategorisinde birincilik, Genç Erkekler kategorisinde birincilik, Büyük Erkekler kategorisinde birincilik, ikincilik ve dördüncülük, Büyük Kızlar kategorisinde üçüncülük ve dördüncülük derecelerine ulaşıldı.

BERGAMA ULUSAL EGEMENLİK MİNİ VOLEYBOL TURNUVASI SONA ERDİ

Bergama, Dikili ve Aliağa’dan 2013 ve 2014 doğumlu 120 kız voleybolcu Bergama Ulusal Egemenlik Mini Voleybol Turnuvası’na katıldı. Bergama Belediyesi Erdal Önder Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen ödül törenine katılan Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju Çelik; “ Tüm sporcu çocuklarımızla gurur duyuyorum. Kız çocuklarımızın ve sporcularımızın başarıları için elimizdeki tüm imkânları iyileştiriyor, erişimlerini kolaylaştırıyoruz. Bergama Belediyesi olarak tüm projelerde yanında olacağız” dedi.

PROF. DR. TANJU ÇELİK TÜM SPORCULARI TEBRİK ETTİ

Kuzey Ege Spor Oyunları Ödül Töreni’ne de katılan Bergama Belediye Başkanı Prof. Dr. Tanju ÇELİK, 12 branşın 11’inde derece alan Bergamalı öğrenciler başta olmak üzere katılım sağlayan tüm sporcuları tebrik etti. Bu büyük başarıları için Bergama Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne, Bergama Belediyesi Spor Kulübü öğrencilerine, ilçede faaliyette olan tüm spor kulüplerine, antrenör ve yöneticilerini de tebrik eden Prof. Dr. Tanju Çelik; “Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi gençliğimiz sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altında olacak. Hem Aliağa’daki Kuzey Ege Spor Oyunları’nda hem Bergama Ulusal Egemenlik Mini Voleybol Turnuvası’nda ödül alan takımlarımızı ve sporcularımızı tebrik ederim. Biz de Bergama Belediyesi olarak her zaman kızlarımız ve sporcularımızın yanında tam destek olacağız.” dedi.

 

Etiketler:
 
Dilan Polat ruh ve sinir hastanesine yatırılacak
 
Tiyatroseverler İzmir’de şenlikte buluşacak
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konaklılar güne açık havada sporla başladı
Konak Belediyesi’nin ilçenin farklı noktalarındaki parklarda eşzamanlı ...
Bornova’da vergi ödeme kolaylığı
Bornova Belediyesi vergi ödemelerinde oluşan yoğunluğun önüne geçilebilmek ...
Karşıyaka’da ilaçlama harekatı
Daha temiz bir kent yaratmak için yoğun çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ...
 
İzmirli başkandan Behzat Ç. ziyareti!
Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan, Ankara ziyaretleri kapsamında Etimesgut ...
Robot Olimpiyatı'nda kazananlar belli oldu
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, İZFAŞ’ın destekleriyle Bilim ...
Bucalı Irmak Türkiye’yi temsil edecek
Buca Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yüzücülerinden 14 yaşındaki Irmak ...
 
Bayraklı'da sağlıksız gıdaya geçit yok
Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçede gıda üretimi ve ...
Bornova’da üreticiye tam destek… Tarlada ürün kalmayacak
 Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, Bornova’nın 12 eski köy yerleşimi ...
Büyükşehir'den 72 milyonluk 'hayat hattı' yatırımı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, kayıp ve kaçak oranlarını ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de değişimden istikrara ve sürpriz aktör adayı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri