GERÇEKİZMİR - Torbalı Belediye Başkanı Övünç Demir, eğitimde fırsat eşitliği ilkesi doğrultusunda üniversite öğrencilerine 2 müjdeli haber verdi.
Demir, belediye tarafından geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine burs desteği verileceğini duyurdu.
Demir ikinci olarak İzmir dışındaki üniversitelere gidecek maddi durumu iyi olmayan üniversite öğrencilerine ilk gidiş, sömestr tatili gidiş-dönüş ve okul bitince dönüş bileti olmak üzere toplam 4 otobüs bileti desteği vereceklerini duyurdu.
Demir sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“ 2 müjdeli haber veriyorum. Maddi imkansızlıklarımıza rağmen tüm uygulanan kesintilere rağmen söz verdiğimiz gibi yanınızdayız. Seçim öncesi verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz.
İlk haber burs desteği. İlk yıl olduğu gibi maddi durumu yetersiz olan üniversiteli gençlerimize burs desteği vereceğiz. Geçen yıla göre sayıyı arttıracağız.
Şehir dışında okuyan kardeşlerimiz için söz vermiştik. Maddi durumu yetersiz olan gen kardeşlerimiz ulaşımlarına destek olacaktık. O sözümüzü yerine getiriyoruz. Üniversite yolculuğunda ilk gidiş biletiniz, sömestr tatilinde gidiş dönüş biletiniz ve yıl sonunda Torbalı’ya yuvanıza dönüş biletiniz olmak üzere toplam 4 otobüs biletinizi belediye olarak bizler karşılayacağız.
Başvurularınızı belediyemizin resmi sitesi üzerinden yapabilirsiniz. Sevgili gençler ben Övünç abiniz olarak ben her zaman yanınızdayım. Bir kişinin dahi okumasına vesile olmak için sizlere destek olmak zorundayız. Aydınlık yarınlar sizlerin elinizde.”
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri