POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
'İran' açıklaması: Tek anlaşma koşulsuz teslimiyet!
'İran' açıklaması: Tek anlaşma koşulsuz teslimiyet!
Kanye West ilk kez Türkiye'de konser verecek
Kanye West ilk kez Türkiye'de konser verecek
Okullara 24 saat 'polis devriyesi' geliyor
Okullara 24 saat 'polis devriyesi' geliyor
İmamoğlu'nun diploma davası ile ilgili yeni karar!
İmamoğlu'nun diploma davası ile ilgili yeni karar!
6 Mart 2026 Cuma - 13:10

Tugay'dan 'Ünsal ile barışın' çağrısına yanıt!

Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı yanında kurulan “İzmir İtfaiyesi Korusu Mikro Orman Uygulaması”nın açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İzBB Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın açıklamalarına ilişkin yaptığı yorumda “Savaş yok ki barışalım” dedi.

Tugay dan  Ünsal ile barışın  çağrısına yanıt!

Asena TUNCA/GERÇEKİZMİR- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, Bornova’daki Aşık Veysel Rekreasyon Alanı yanında kurulan “İzmir İtfaiyesi Korusu Mikro Orman Uygulaması”nın açılışının ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

SAVAŞ YOK Kİ BARIŞALIM!

Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal’ın açıklamalarına ilişkin soruya yanıt veren Tugay şunları kaydetti: “Aramızda bir savaş yok ki barışalım, öyle bir durum yok. Sonuçta ben her mecliste bir şekilde itham ediliyor olmaktan rahatsız olduğum için artık tepki gösteriyorum ve bunda da haklıyım. Hep başından beri söylüyorum; ben Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Karşıyaka’ya da diğer otuz ilçemizin tamamına da elimden gelen hizmetin en iyisini yapıyorum. Karşıyaka’da uzun yıllardır yapımı beklenen bir sürü işi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Karşıyaka Stadı, opera binası, Kemal Baysak Köprüsü, birçok karayolu ve kavşak projesi var. Yakında Karşıyaka İskele ile ilgili de bir çalışma yapacağız, iskele yenilenecek, çevresine yeni alan kazandırılacak, çarşı ile iskele arasında bir yaya köprüsü oluşturacağız. Ben Karşıyaka’yı çok iyi bildiğim için bu tür çalışmaları daha rahat yapıyorum. Yani görevimi yapıyorum. Herkesten de beklediğim şey görevini yapmasıdır. Benim kimseyle bir savaşım ya da tartışmam yok. Sadece haksız ve yanlış ithamlara maruz kaldığım için kendimi savunmak zorunda kalıyorum. Bunu yaparken de gerçekten üzülüyorum. Ama şunu hatırlamamız lazım; bizler hizmet etmek için buradayız. Karşıyaka’ya da hizmet etmek için çalışıyoruz ve tamamen buna odaklanmamız gerekir. Herkes kendi işini yaparsa zaten bir sorun kalmaz.”

 
"O şahsın açıklamalarını önemsemiyorum"
 
Karşıyaka İskele ile çarşı arasına yaya köprüsü geliyor!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
"O şahsın açıklamalarını önemsemiyorum"
Adalet Bakanı Akın Gürlek, İBB Başkanı tutuklu Ekrem İmamoğlu için "O ...
Okul ve bilim merkezinde hırsızlık: Suç makinesi çıktı!
İzmir'in Karşıyaka ilçesinde girdiği ilkokuldan ve aynı binada bulunan ...
TÜSİAD'ın eski yöneticilerinin davasında karar
Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) eski yöneticileri ...
 
Kaçak sigara baskını: Lastiklere zulalamışlar!
İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde, polisin durdurduğu kamyonetin kasasındaki ...
Doğa katilleri iş başında: Körfez'de yine aynı senaryo!
İzmir Körfezi’nde bugün sabah saatlerinde bir kez daha deniz kirliliği ...
İzmir'de tutuklu bulunan Murat Çalık Silivri'ye sevk edildi
İBB’ye yönelik yürütülen soruşturmalar kapsamında 23 Mart’ta tutuklanan ...
 
İzmir'de 88 adrese eş zamanlı baskın: 165 firari yakalandı!
İzmir’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve çeşitli suçlardan ...
TOKİ İzmir kurası için beklenen gün geldi!
TOKİ 500 bin sosyal konut projesinde İzmir kurası için beklenen gün geldi. ...
6 Mart Cuma günü İzmir'de hangi ilçelerde su kesintisi yaşanacak?
İZSU, 6 Mart Cuma günü İzmir'de arıza ve bakım çalışmasına bağlı su kesintisi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Rıfat Nalbantoğlu sessizliğini bozdu
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri