POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türk futbol tarihinin en değerli oyuncusu belli oldu
Türk futbol tarihinin en değerli oyuncusu belli oldu
'Gereği yapıldı' ihbar hattı geliyor!
'Gereği yapıldı' ihbar hattı geliyor!
'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme!
'Cumhurbaşkanına hakaret' davasında yeni gelişme!
Ekrem İmamoğlu'ndan '200. gün' mesajı!
Ekrem İmamoğlu'ndan '200. gün' mesajı!
7 Ekim 2025 Salı - 12:37

Üreten kadınlar Bayraklı'da buluşuyor

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki kadın girişimcilere destek olmak amacıyla el emeği ürünlerin sergileneceği Kadın Emeği Pazarı’nı açıyor. Takıdan ev yapımı lezzetlere kadar birçok ürünün yer alacağı etkinlik, 9-11 Ekim tarihleri arasında 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı’nda ziyaretçilerini ağırlayacak.

Üreten kadınlar Bayraklı da buluşuyor

Bayraklı Belediyesi, ilçedeki üreten kadınları desteklemek amacıyla el emeğiyle hazırlanan takı, tasarım, ev aksesuarı ve yiyecek ürünlerinin yer aldığı Kadın Emeği Pazarını ziyaretçilerle buluşturuyor. 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı’nda düzenlenecek etkinlikte, uygun fiyatlı birçok ürün üç gün boyunca sergilenecek ve 11 Ekim tarihine kadar ziyaret edilebilecek. Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Özveriyle üretilen birbirinden güzel ürünleri görmek ve Bayraklı’nın üreten kadınlarına destek olmak için tüm vatandaşlarımızı stantlarımıza davet ediyoruz” dedi.

EL EMEĞİ, EKONOMİK VE LEZZETLİ ÜRÜNLER

Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, kadın girişimcilerin üretimlerini desteklemek amacıyla el emeği ürünlerini ziyaretçilerle buluşturuyor. Kadınların yaratıcılıklarını yansıttığı takı tasarımları, ev aksesuarları ve hediyelik eşyaların yanı sıra; ev yapımı kete, kurabiye, sarma gibi yöresel lezzetler de ziyaretçilere sunulacak. Zengin ürün çeşitliliği ve ekonomik fiyat seçenekleriyle dikkat çeken etkinlik, 9-10-11 Ekim 2025 tarihleri arasında, her gün 11.00 - 21.00 saatleri arasında 100. Yıl Matematik ve Zekâ Oyunları Parkı’nda ziyaret edilebilecek. Etkinliğe katılmak veya detaylı bilgi almak isteyenler, (0232) 477 20 00 / Dahili 3109 numaralı telefonu arayabilirler.

KADINLARIN EMEĞİNE DEĞER KATIYORUZ

Başkan İrfan Önal, “Kadınların ürettiklerini değerlendirebilmeleri için onlara fırsat sunuyoruz. Bu stantlarla hem kadınlarımızın emeğine değer katmak hem de vatandaşlarımıza sevdiklerine el emeği, uygun fiyatlı hediyeler ve lezzetler alma imkânı sağlamak istiyoruz. Tüm halkımızı bu anlamlı etkinliğe bekliyoruz” dedi.

 
Bornova’da delegasyondan Çapın’a yetki ve çarşaf liste talebi!
 
Altınordu'da tehlike çanları!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Dev ihalede tek teklif: Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi özel şirket yolunda!
İZSU Genel Müdürlüğü, Çiğli Atıksu Arıtma Tesisi'nin işletilmesi için ...
Efes Selçuk’ta beslenme çantaları dayanışma ile doluyor
Efes Selçuk Belediyesi, örnek sosyal belediyecilik uygulamalarından biri ...
Gaziemir'de yangın mağdurlarına yardım eli
Gaziemir Belediyesi, Beyazevler Mahallesi’nde meydana gelen ve yerleşim ...
 
Karabağlar'da çocuklara yeni bir nefes
Karabağlar Belediyesi, ilçedeki çocukların güvenli, sağlıklı ve gelişim ...
Karşıyaka’da can dostlar için 25 ton mama toplandı
Karşıyaka Belediyesi’nin ruhsat ve oturma raporu başvurularında uyguladığı ...
Bornova’nın kayıp hazinesi geri dönüyor!
Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, 6. Komşu Sofrası etkinliğinde Bornova’nın ...
 
Meslek Fabrikası’nda yapay zeka rüzgarı
İzmir Büyükşehir Belediyesi, gençleri yapay zekânın dünyasıyla tanıştırıyor. ...
Kültürpark'a yeşil bayrak: 'En iyi'ler arasında!
İzmir’in en önemli değerleri arasındaki Kültürpark, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
Buca'ya 7 milyarlık bütçe: Meclisten onay!
Buca Belediyesi 2026 Mali Yılı Bütçesi, 7 milyar 130 milyon lira olarak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP'de Genel Merkez'in 'Aslanoğlu' kararı
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri