Ürettikleri çilek ile birlikte seralarından elde ettikleri çiçeklerle Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ı ziyaret eden üreticiler adına konuşan Kuşçular Köyü Muhtarı Mehmet Doğan, "Bizlere gösterdiğiniz yakın ilgiye teşekkür ederiz. Ürettiğimiz çilekleri bir grup girişimci kurutulmuş olarak Avrupa’ya ihraç etmek istiyor. Bu yatırımı önümüzdeki günlerde kooperatifimiz aracılığı ile yapacağız" dedi.
Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar ise şu anda Urla çileğine büyük talep olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Üreticimizin satamadığı ürünü bizler kooperatifimiz aracılığı ile satın alacağız. Ancak şu anda ürün tarladan satılıyor. Köylümüzün ürettiği ürünü kurutup, konserve yapıp, katma değerini artırarak satması biçim için de önemli. Enginar üretimi sürekli artıyor. Diğer tarım ürünlerimizin de değerinde satılması, üreticiye kazanç sağlaması için her türlü desteği vereceğiz."
![]() |
![]() |
|||||
|
||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri