POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT RESMİ REKLAM TÜMÜ
YENİ Parti'ye 48 saatte 182 milyon lira bağış!
YENİ Parti'ye 48 saatte 182 milyon lira bağış!
Selin Sayek Böke ve Gül Çiftçi açıklaması
Selin Sayek Böke ve Gül Çiftçi açıklaması
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu!
Türkiye'nin Oscar adayı belli oldu!
Gürsel Tekin görevden alındı mı?
Gürsel Tekin görevden alındı mı?
31 Temmuz 2026 Cuma - 10:34

YENİ Parti kurultaya gidiyor: Hedef ekim!

9 Ağustos’a kadar 60 kentte il ve ilçe örgütlenmesini tamamlaması planlanan YENİ Parti, Ekim ayında ilk kurultayını gerçekleştirecek. YENİ Parti’nin doğu kentlerindeki örgütlenmesi ise parti bünyesinde oluşturulan heyetin özel çalışmalarının ardından tamamlanacak.

YENİ Parti kurultaya gidiyor: Hedef ekim!

YENİ Parti’nin örgütlenme sürecine yönelik yol haritası belli oldu. YENİ Parti Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ensar Aytekin, partinin il ve ilçe örgütlerinin kısa süre içinde tamamlanacağını söyledi.

YENİ Parti’nin 1 Ağustos haftası itibarıyla 60 kentte il ve ilçe örgütlerini kuracağı bildirildi. 1 Ağustos'ta başlayacak örgütlenme faaliyetleri kapsamın

da ilk etapta 60 kentteki örgütlenme sürecinin tamamlanacağı kaydedildi.

DOĞU'YA ÖZEL HEYET

BirGün'den Mustafa Mert Bildircin'in haberine göre, 9 Ağustos’a kadar 60 kentteki örgütlenme sürecini tamamlamayı hedeflediklerini belirten YENİ Partili Ensar Aytekin, kalan 21 kentteki örgütlenme sürecinin de kısa süre içinde tamamlanacağını dile getirdi. Aytekin, Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kentlerinden YENİ Parti’ye yoğun ilgi olduğunu belirterek, doğu kentlerindeki örgütlenme faaliyetleri için parti bünyesinde özel bir heyet kurulacağını anlattı.

Doğu kentlerindeki örgütlenmenin, “Partinin verdiği özel önem” nedeniyle geciktirildiğini dile getiren Aytekin, “YENİ Parti'yi millet kurdu. Türkiye’nin 81 ilinden, özellikle doğu kentlerinden partimize büyük ilgi var. CHP’nin ruhu artık bu partidedir” diye konuştu.

KURULTAY SÜRECİ

YENİ Parti’nin kurultay sürecinin de örgütlenme faaliyetlerinin tamamlanmasının ardından geciktirilmeden başlatılacağı aktarıldı. Aytekin, 81 ilde il ve ilçe örgütlerinin kurulmasının ardından kurultay takviminin ilan edileceği bilgisini paylaştı. YENİ Parti’nin ilk kurultayının Ekim ayında gerçekleştirilmesi öngörüldü.

 
Mutlak butlanın mimarından CHP'ye ziyaret!
 
İzmir’de tehlike saçan park: Ölüm kaydırağı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mutlak butlanın mimarından CHP'ye ziyaret!
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'na ilişkin şaibe iddialarını yargıya taşıyarak ...
Cemil Tugay - AK Parti iddiası: 4 senaryoya detaylı bakış!
------------------------------------------------------
YENİ Parti İzmir’de 3 il başkanı netleşti: Yönetimler şekillendi!
YENİ Parti İzmir’de önümüzdeki hafta resmi atamaların yapılması bekleniyor. ...
 
YENİ Partili vekillerden bağış kampanyasına destek
YENİ Parti için başlatılan bağış kampanyasına vatandaşların ardından milletvekilleri ...
Yaklaşık 32 bin yurttaş bağış yaptı: Ne kadar toplandı?
YENİ Parti Milletvekili Özgür Ceylan, başlattıkları bağış kampanyasına ...
Kaya'dan Büyükşehir'e 'çukur' tepkisi: Hepsinin üzerinden tek tek geçip 'Super Mario' gibi puan mı toplayalım?
AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Çiğli Anadolu Caddesi'ndeki ...
 
Gelecek Partisi feshedildi: İzmir milletvekili süreci ve yol haritasını anlattı!
Ahmet Davutoğlu’nun feshetme kararı alındığını açıkladığı Gelecek Partisi’nin ...
Saygılı'dan Büyükşehir'e Çiğli Taşıt Üst Geçidi salvosu: Kaderine terk edildi!
AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı, İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından ...
Urla Belediye Başkanı Balkan, YENİ Parti kararını duyurdu!
Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
Cemil Tugay-AK Parti iddiası: 4 senaryoya detaylı bakış!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye İletiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri