GERÇEKİZMİR – İzmir Büyükşehir Belediyesi Eki Ayı Meclis Toplantısı 1. Birleşimi, Yeni Parti ve CHP’li meclis üyelerinin katılmaması nedeniyle gerçekleştirilemedi.
Cemil Tugay’ın AK Parti’ye katılması nedeniyle iki partinin meclis üyeleri boykot gerçekleştirildi. Meclis toplantısı ertelendi.

Meclisteki toplam 184 üyenin yarısından bir fazlası olan yeter sayıya ulaşılamaması nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın yokluğunda Meclis Başkan Vekili olarak belirlenen Mustafa Özuslu meclis toplantısını açamadı. Meclise Cumhur İttifakı ve bağımsızlardan oluşan toplam 51 üye katıldı.
Meclis 15 Ekim 2026 Perşembe günü saat 18:00’da yeniden toplanacak.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri