GERÇEKİZMİR – YENİ Parti’de gözler olağan kongre takvimine çevrildi.
İlçe başkan adayları için 12 Eylül’de gerçekleştirileceği duyurulan ön seçimler 26 Eylül’e ertelendi. Üyeler sandık başına giderek ilçe başkan adaylarını seçecek. Ön seçimden çıkan ilçe başkan adayı delege listelerini hazırlayacak ve kongreye tek aday olarak girecek.
3 KRİTİK UYARI
Gerçekizmir’in edindiği bilgiye göre YENİ Parti Genel Başkanı Özgür Özel, kurmayları ve il başkanları aracılığıyla belediye başkanları ve milletvekillerine ilçelerde 26 Eylül’de gerçekleşecek ön seçimlere karışmama talimatı verdi.
Özel, ön seçimde yarışmak isteyen kimsenin engellenmemesini isterken, birden fazla adayın yarışmasının önüne geçilmemesini istedi.
Özel, üyenin oy kullanacağı ön seçimden çıkacak ilçe başkan adaylarına kongrede rakip çıkması halinde Genel Merkez’in o kongre sürecine müdahale edeceği uyarısını yaptığı öğrenildi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|||||
|
|
|||||||
![]() Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır. Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım. |











Künye
İletişim
Facebook
Twitter
RSS
Sitene Ekle
Günün Haberleri