Ceset 16 parçaya ayrılmıştı… Vahşette yeni detaylar

28 Mayıs 2024 Salı   11:41

Polis ayrıca olay yerine 100 metre mesafede kanlı bir battaniye buldu.

Yapılan ilk incelenmelerde cesedin 75-80 yaşlarında olay yerine yakın bir adreste ikamet eden ve bir süredir kayıp olduğu öğrenilen Nihat Salih adlı erkeğe ait olduğu belirlendi.

İLK GÖZALTI

İncelemelerin tamamlanmasının ardından ceset parçaları detaylı incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Çöp konteynerinin yanına gelen bir kadının da polis tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

"İNSANLIK DIŞI"

Mahalle sakini Recep Polat, “Hiç olay kavga gürültü olmaz burada. Ama bu nasıl bir olay çözemedim. İnsanlık dışı bir şey” dedi.

KATİL ARANIYOR

Cinayet büro dedektifleri 75/80 yaşlarındaki şahsı öldürüp 16 parçaya ayırarak çöpe atan katil ve katil zanlılarını belirlemek için çalışmalarını devam ettiriyor.



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Ceset-16-parcaya-ayrilmisti-Vahsette-yeni-detaylar/152173