Gözaltına alınmıştı...Sosyal medyadan paylaşıldı... CHP İl Başkanı Aslanoğlu'ndan mesaj!

1 Temmuz 2025 Salı   23:00

GEREÇKİZMİR - İzmir Cumhuriyet Savcılığı tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik başlatılan operasyonda eski başkan Tunç Soyer ile CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu'nun da aralarında bulunduğu çok sayıda kişi gözaltına alınmıştı. 

Operasyona ilişkin olarak hakkında gözaltı kararı çıkartılan CHP İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, kara yolu ile Ankara'dan İzmir'e getirildi.

Aslanoğlu'nun yaşanan süreçle ilgili verdiği mesaj CHP İzmir İl Başkanlığı tarafından sosyal medyadan paylaşıldı.

Aslanoğlu mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Değerli yol arkadaşlarım;

3,5 yıldır ısıtıp ısıtıp önümüze getirdikleri aynı konu için bir kez daha soruyorlar. 

Kırk kez çağırdılar. Kırk kez kendi ayaklarımla polise giderek ifade verdim. Aynı soruları savcılık kanalı ile sordular yine kendi ayaklarım ile giderek ifade verdim. 

Bugün sırf itibar suikastçiliği yapmak için algı operasyonları ile sabahın 5:25’inde CHP il başkanları toplantısı için bulunduğum Ankara’da gözaltına alındım.

Halbuki çağırsalar seve seve gider ifade verirdim. Daha önce aynı konudan 2 kez yargıladılar. İkisinde de beraat ettim.

Biz yargılamalara karşı değiliz. Ama bu yargılamalar işi gücü, yeri belli, görevi belli insanlar için medeni olmalı.

Alnımız ak, başımız dik. 
Bu baskı düzeni bir gün değişecek. 
Gönlünüzü ferah tutun.
Sizleri seviyorum.

Şenol Aslanoğlu"



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Gozaltina-alinmisti-Sosyal-medyadan-paylasildi-CHP-Il-Baskani-Aslanoglu-ndan-mesaj/174194