Güllü'nün patronundan gündem yaratacak iddialar!

29 Eylül 2025 Pazartesi   14:38

Yalova'daki evinin penceresinden aşağı düşerek hayatını kaybeden ünlü arabesk müzik sanatçısı Güllü'nün ölümünün ardından, iddialar peşi sıra geliyor.

Güllü'nün 1.5 yıldır çalıştığı patronu Ferdi Aydın, katıldığı bir canlı yayında çok konuşulacak iddialarda bulundu.

Aydın, "Güllü abla cimri bir kadındı, üzerinde nakit para bile taşımıyordu. Ayda 4 kere bizim mekanımızda sahneye çıkardı" dedi ve açıklamalarına şu ifadelerle devam etti:

"İnternetten bile kazancıyla ayda 2-3 milyondan aşağı kazanan bir sanatçı yok. 2 milyonu da boş verin, 1 milyon kazansa; Çınarcık'ta normal bir evde yaşayan kadın. 500 bin lira biriktirse, sene de 6 milyon biriktirir. 30 senede 200 milyon lira, yine serveti olması lazım. Onun için, bir serveti var mıydı araştırılması lazım.

Kesinlikle öldürüldü. Güllü Hanım'ın belinde platin var. Platin olan hiçbir kadın ayağı kaysa bile camdan dışarı uçarak düşmez. Orada ayrıca Roman havası oynayacak bir pozisyon. Güllü Hanım sahnede bile ayakta duramazdı hep otururdu.

Güllü Hanım bir buçukta yere düşüyor. Bütün kemikleri kırılıyor. Paramparça oluyor. Onu gören bir çocuk şu an orada bir esnaf. "İki gündür alkolik oldum" diyor. Ama oğlu gece 3'te oraya geliyor. 6'da elinde metin çıkıp yazı okuyor. Bence burada hep beraber aslında herkesin haberi var bu durumdan."

Ferdi Aydın ayrıca "Güllü Hanım'ın kızı yasaklı madde kullanıyor ve bununla alakalı sabıkaları var. Bundan annesini suçlu tutuyor" iddiasında bulundu. Aydın, Güllü'nün asistanının şarkıcıya kötü davrandığını da söyledi.



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Gullu-nun-patronundan-gundem-yaratacak-iddialar/179468