Atama kriz çıkardı: İl başkanı ve yönetimi istifanın eşiğinde!

6 Ekim 2025 Pazartesi   11:40

GERÇEKİZMİR - CHP Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Can Özdemir, geçtiğimiz ağustos ayında Genel Merkez tarafından görevden alınırken, sürpriz şekilde ilçe yönetimi de görevden alınmıştı.

Genel Merkez, görevden almalar sonrası il başkanlığına 'atama yapma, bekle' mesajı vermişti. 

Çiğli’de yapılan yeni görevlendirme kriz çıkardı. Genel Merkez Gençlik Kolları MYK’sı, Çiğli Gençlik Kolları İlçe Başkanlığı görevine Mertcan Eroğlu’nu atarken, yeni ilçe yönetimini de başkanla birlikte atadı.

Gençlik Kolları MYK’sının il başkanlığına isim sormadan ve görüş almadan Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız ve CHP Çiğli İlçe Başkanı Erkan Akar’ın önerisiyle Çiğli'de gerçekleştirdiği atama İl Gençlik Kolları Başkanı Ruhsar Selis Çelik ve il yönetiminde rahatsızlık yarattı.


Edinilen bilgiye göre il başkanı Çelik, çarşamba günü yönetimi olağanüstü toplayacak. Çelik ve yönetimin tamamına yakınının istifa kararı alacağı öğrenildi.

İstifaların kabul edilip edilmeyeceği, Genel Merkez’in İzmir özelinde nasıl bir karar alacağı merak konusu.



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Atama-kriz-cikardi-Il-baskani-ve-yonetimi-istifanin-esiginde/179873