AK Partili İnan'dan CHP Lideri Özel'e sert tepki: Tek sermayen çamur!

5 Kasım 2025 Çarşamba   23:59

GERÇEKİZMİR - CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ümraniye mitinginde İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Akın Gürlek’in göreve atanmasının ardından Eti Maden’in Lüksemburg’daki şirketinde yönetim kurulu üyeliğine getirildiğini ve 9 ay boyunca bu kurumdan maaş aldığını öne sürdü ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çok sert yanıt verdi.

Özel, konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a da seslenerek, “Bundan sonra etrafındakine, talimat verdiğinle, bizimle uğraşan itine köpeğine sahip çık, bu kadar söylüyorum, yeter. Bundan sonra da hak etmediğimi duyarsam, hak ettiğini duyacaksın, bizimle uğraşma çok daha beterlerini duyacaksın” ifadelerini kullandı.

Özel’in bu açıklamalarının ardından AK Parti cephesinden ardı ardına tepkiler geldi. Son olarak AK Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Özel’i sert sözlerle eleştirdi.

"MİLLETİN SEÇTİĞİ LİDERE HAKARET EDEN BİRİNE SİYASETÇİ DEĞİL KARAKTER YOKSUNU BİR EDEPSİZ DENİR"

İnan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bir türlü genel başkan olamadın hırsını çamur kusarak gidermeye çalışıyorsun!

Bu milletin seçtiği lidere hakaret eden birine siyasetçi değil, karakter yoksunu bir edepsiz denir.

Ağzından çıkan tek şey nefret, tek sermayen çamur!

Çünkü sen o çamura aitsin ve çamurunu her yere saçıyorsun!

Ama unutma bu millet, liderine dil uzatanı da edepsizlik edeni de hep o meydanlara gömmüştür! Hırsının, kininin ve çamurunun altında kalacaksın."



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/AK-Partili-Inan-dan-CHP-Lideri-Ozel-e-sert-tepki-Tek-sermayen-camur/181708