Dikili’de dolu dolu yarı yıl tatili

2 Şubat 2026 Pazartesi   10:37

Dikili Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde düzenlenen etkinlikler kapsamında Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi’nde gerçekleşen Geri Dönüşüm Atölyesi’nde  çocuklar çevre bilinciyle birlikte  Dikili’nin tarihi ve kültürel değerleri hakkında  bilgiler edindiler. Belediye İş Merkezi’nde düzenlenen Anne-Çocuk Cimnastiği’nde anne ve çocuklar  spor ve eğlencenin iç içe olduğu neşeli anlar yaşadılar.

Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’ni dolduran minikler Hokkabaz Mevsimi isimli tiyatro gösterimini ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin  6. Çocuk Filmleri Şenliği kapsamında gerçekleştirdiği “Ters Yüz 2” isimli film gösterimini keyifle izlediler.

Çandarlı’da düzenlenen  çocuk yogası, seramik, masal ve oyun atölyelerinde çocuklar eğlenip öğrenerek birlikte oynamanın keyfini çıkardılar.

Her dönem olduğu gibi yarı yıl tatilinde de çocukları unutmadıklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şunları vurguladı “Okullarımızın yarı yıl tatiline girmesiyle birlikte bu süreci daha verimli ve keyifli geçirmeleri için  çocuklarımızın fiziksel, zihinsel gelişimlerin destekleyen, hayal dünyalarını harekete geçiren birbirinden renkli etkinlikler, aktiviteler düzenledik. Tatil boyunca Dikili ve Çandarlı’da çocuklarımız  eğlenip öğrenerek üretmenin keyfini yaşadılar. Tüm etkinliklerimiz ve aktivitelerimize katılarak sevinçlerini, neşelerini  bizler ile paylaşan tüm çocuklarımıza ve velilerimize teşekkür ediyor,  ikinci dönemde de tüm öğrencilerimize ve eğitim emekçilerimize başarılar diliyorum.“



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Dikilide-dolu-dolu-yari-yil-tatili/186756