Başkan Tugay’dan yeni Karşıyaka stadı açıklaması: İnşaatında ben de çalışacağım!

30 Mart 2026 Pazartesi   10:09

GERÇEKİZMİR - İzmir’in yıllardır beklediği Karşıyaka Spor Kulübü'nün yeni stadı için müjdeli haber geldi.

AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile İzmir Büyükşehir Belediyesi arasında hazırlanan protokolün bakanlık tarafından imzalandığını duyurdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi kaynakları henüz kendilerine resmi bir yazı ulaşmadığını açıklasa da Kasapoğlu’nun açıklaması İzmir kamuoyunu heyecanlandır.

"İNŞAATINDA BEN DE ÇALIŞACAĞIM"

Karşıyaka’nın Eskişehirspor ile oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maç sırasında sosyal medya içerik üreticisi Kadir Bilge Tekin’e açıklamada bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Bir ahdım var inşaatında ben de çalışacağım” dedi.

Tugay: Bugün gazetelerden okudum. Resmi bir yazı gelmedi. Beni arayıp bir şey söyleyen de olmadı ama Mehmet Kasapoğlu öyle dediyse bir bildiği vardır. Herhalde onayladılar. Resmi yazı henüz gelmedi ama önümüzdeki hafta bekliyoruz. Valla ben de çok heyecanlıyım. Çünkü verdiğim bir söz var. Ben bunun için o kadar mücadele ettim ki, bilen bilir yani. Neyse ki bu aşamaya geldik. Bundan sonrası bizde. Mimarla konuşmuştuk o da bir an önce uygulama projesini yapacak ruhsat alınacak sonra ihalesine çıkacağız. Bir ahdım var inşaatında ben de çalışacağım. Karşıyaka’ya verdiğim söz o, benim görevim. İnşallah hiçbir aksilik olmadan yapacağız, bitireceğiz. Dönemim bitmeden, 3 sene bitmeden hizmete sokacağız. Hatta kaleye ilk topu ben atacağım. Ondan sonra inşallah Karşıyakamız hep kazansın. Üst liglere çıksın çok güzel günler görelim hep beraber.



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/Baskan-Tugaydan-yeni-Karsiyaka-stadi-aciklamasi-Insaatinda-ben-de-calisacagim/190218