16 yılla aranan firarinin evinden kiloyla 'zehir' çıktı!

13 Mayıs 2026 Çarşamba   18:28

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, hakkında 16 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlünün evinde 2 kilogram skunk ele geçirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, "Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama" gibi 5 ayrı suç dosyasından hakkında kesinleşmiş 16 yıl 8 ay hapis cezası bulunan firari hükümlü C.B'nin evinde uyuşturucu sattığını belirledi.

Bunun üzerine ikamet ve eklentisine operasyon düzenleyen polis ekipleri, aramalarda 2 kilogram skunk ele geçirdi. Suçtan elde edildiği değerlendirilen 222 bin 300 liraya da el konuldu.

Firari hükümlü ve yanındaki M.A. (43) ifade işlemleri için emniyete götürüldü. (AA)



Sayfa Adresi: http://www.gercekizmir.com/haber/16-yilla-aranan-firarinin-evinden-kiloyla-zehir-cikti/192819